Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

29 Квітня, 2018 р., 20:44
 В історії нашого народу чимало скорботних дат, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.
24 Квітня, 2018 р., 22:19
  20 квітня 2018 року відбулось методичне об'єднання класних керівників 5-9 класів Жовтанецького НВК "ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ". Чубінська Б. В. провела у 7 класі виховну годину на тему "Без толерантності немає дружби".
24 Квітня, 2018 р., 22:10
  18 квітня 2018 року на подвір'ї Жовтанецького НВК  по-дитячому щиро лунали гаївки з уст молодших школярів , передаючи світло і дух Воскресіння Господнього.
15 Квітня, 2018 р., 19:57
       Гаївки співають  скрізь: на майдані під церквою, на вулицях села, в лісі, в полі, а найчастіше, стверджує етнограф Олекса Воропай, на зелених луках понад річкою або ставком.  Традиції,повязані із циклом Великодніх свят, добре знають, шанують і підтримують у Жовтанецькому опорному ЗЗСО.   Учні та вчителі  провели цю традиційну великодню забаву на шкільному подвір'ї.
15 Квітня, 2018 р., 19:24
   Вже традиційно у Жовтанецькому опорному ЗЗСО у квітні проходили дні мистецтва. Основною темою для занять обрано «таємницю» писанкарства. Вчителька Петрусь Н.В. провела майстер-класи,  де наочно представила усі секрети написання писанок. Для учнів 5-6 кл. заняття були подані у формі «РОЗМАЛЮЙ ПИСАНКУ», діти захопливо розмальовували свою писанку яскравими кольорами, вкладаючи у її зміст свої побажання, мрії та прадавні елементи. Із намальованих писанок також було оформлено  тематичну виставку, яка експонується у школі. А ось учні 7-8 кл. практикувались у писанні справжніх писанок на сирому яйці. Усі учасники майстер-класу із користю провели час, вивчили багато нового та цікавого. До написання писанок долучились і вчителі школи.
15 Квітня, 2018 р., 19:06
  Одним із найурочистіших свят, яке приносить багато радості і душевної теплоти є Великдень. Це свято має свої традиції і символи. Різноманітні композиції представили школярі у вернісажі «Великдень славить писанка Господня.» . На вернісажі учні представили Великодні пасочки у кошиках, розмаїття писанок, композиції та вироби гуртківців з  декоративно-ужиткового мистецтва.  Атрибутом свята стала Великодня писанка розфарбована різними орнаментами у теплій та дружній атмосфері. Проведений Великодній вернісаж  не тільки створив святковий настрій, а ще й збагатив знання дітей про атрибути свята Пасхи. Вернісаж підготувала разом з учнями керівник декоративно-ужиткового гуртка Біла М.М.
06 Квітня, 2018 р., 12:06
03.04.2018 р. проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Жовтанецької сільської ради
06 Квітня, 2018 р., 11:59
  30.03.2018р. у Великоколоднівському НВК під керівництвом класного керівника Мавдрик У.О. проходило свято «А ось, які ми!». Учні 6 класу презентували свої таланти, можливості, креативність та ініціативність, у жартівливій формі сформували уявлення про шкільне життя. Шестикласники зачарували темпераментом, співом, виконавською майстерністю, підняли настрій глядачам дотепними жартами та сценками. Атмосфера в залі була теплою та доброзичливою.
06 Квітня, 2018 р., 11:54
  В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. До них належить й ім’я Тараса Григоровича Шевченка. Весь свій могутній талант він присвятив служінню народові. 28 березня учні 3-Б класу (класний  керівник Друщак О Б.)  пройли разом  Тарасовими шляхами, вшанували пам'ять Великого Кобзаря.
02 Квітня, 2018 р., 21:52
  З 19 по 23 березня 2018 року у Жовтанецькому НВК "ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ" проходив "Тиждень початкових класів". Кожного дня молодші школярі мандрували  містами Країни Знань, долали різноманітні перешкоди, щоб віднайти ключик до чарівних воріт та врятувати жителів Країни від злого чарівника.  Понеділок .День міста Української мови і Літературного читання. Відкриття тижня початкових класів. Флеш-моб "Одягни вишиванку". Вікторина " В гості казка завітала". Перегляд українських народних казок. Виставка "Мій зошит посміхається".

Вхід для адміністратора