Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

02 Квітня, 2018 р., 21:46
  Напередодні Міжнародного дня зустрічі птахів учні Жовтанецького опорного ЗЗСО читали "пташину абетку", перевіряли свої знання про осілих та перелітних птахів, дізналися багато цікавого про крилатих рекордсменів, зрозуміли, що пернаті друзі є невід'ємною частиною нашого життя.
02 Квітня, 2018 р., 21:41
         Вчимося  розписувати писанки, адже – незабаром Великдень. Писанка - це символ весни, сонця, повернення природи до життя. Їх і в церкву несуть, щоб посвятити, і роздають родичам, сусідам, друзям на здоров’я. Писанки захищають людину від зла, їх зберігають в хаті як оберіг. Саме так прищеплює любов до традиції писанкарства учням учителька трудового навчання  Біла М.М.
29 Березня, 2018 р., 12:55
 У березні на базі  Горпинського НВК  відбулося засідання методичного об’єднання учителів англійської мови при методичному центрі відділу освіти Жовтанецької сільської ради.  Педагоги ділилися досвідом  формування лексичних навичок та розвитку мовленнєвих навичок шляхом впровадження інтерактивних форм та методів навчання на уроках англійської мови.  Панасюк  Оксана Василівна  провела заняття з учнями 7 класу,  де показала  реалізацію методичної проблеми над якою працює впродовж атестаційного періоду.
29 Березня, 2018 р., 12:28
     27 березня у ЗОШ І-ІІ ст. с. Вирів відбулося чергове засідання вчителів початкових класів. Учні 2 класу разом з вчителем Матвіїв М. В. за допомогою творів В. Нестайко досліджували "Чому совість у людині головне".
26 Березня, 2018 р., 21:20
    У березні на базі Жовтанецької ЗОШ І-ІІІ ст. вже відбулися дві зустрічі другої  очної сесії для вчителів початкових класів, які навчатимуть першокласників у 2018-2019 н. р. в умовах НУШ, а також заступників директорів ЗЗСО. (Тренер - Пиртик М. І.)
25 Березня, 2018 р., 20:24
  22 березня у Жовтанецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся вечір пам"яті "Недоспівана пісня Володимира Івасюка". Натхненником дійства виступила вчитель музичного мистецтва Олена Зіновіївна Цюник. На заході лунали пісні видатного композитора та поета у виконанні учнів 7-Б класу, учасників вокального гуртка, ансамблю вчителів і запрошених гостей. Глядачі мали змогу поринути у творчість Івасюка, дізнавшись невідомі факти з його біографії та завдяки майстерному виконанню пісень, віршів і хореографічних постановок. 
25 Березня, 2018 р., 20:13
     У ЗОШ І-ІІ ст.с.Колоденці  22.03.2018 року відбувся відкритий урок із зарубіжної літератури у 8 класі на тему: ''Ф. Петрарка - видатний італійський поет- гуманіст. Любов Петрарки до Лаури як джерело його інтимної лірики. '' Провела урок вчитель вищої  категорії Магир Н. В. для колег по роботі. Вчителька залюбки поділилася методиками та прийомами, які використовує на своїх уроках. Учні показали свої вміння та  навички аналізу поетичного тексту,читали сонети напам'ять, вчилися розуміти та висловлювати красу людських почуттів.
25 Березня, 2018 р., 20:03
  21 березня 2018 р.у ЗОШ І-ІІ ст. с. Вирів відбулось  засідання методичного об’єднання вчителів  образотворчого мистецтва. Керівник  методоб’єднання  Гришканич Г.Р. провела крулий стіл на тему: «Методичні основи вивчення графічних технік на уроках образотворчого мистецтва». Демський Т. В. організував для присутніх вчителів  майстер-клас  на тему: «Екслібрис – книжковий знак», де ознайомив усіх з історією розвитку екслібрису,поділився секретами своєї авторської техніки виконання. Присутні мали можливість долучитися до творчого процесу. Всім було надзвичайно цікаво,вчителі отримали нові враження та неабияке задоволення від проведеного майстер-класу.
20 Березня, 2018 р., 20:55
   16 березня у Великоколоднівському НВК вчителем української мови та літератури Глоговською М.Ю. та учнями 9, 10 класів було проведено усний журнал «Жінки у драмі кохання Т.Г. Шевченка». Учасники заходу насмілилися розгорнути найпотаємнішу сторінку біографії митця і доторкнутися  до теми жіночого ідеалу в житті та творчості Тараса Григоровича. Завдяки акторським здібностям дівчат, глядачі могли відчути душевні переживання поета, замилуватися красою його лірики, зрозуміти чистоту стосунків між поетом і його коханими жінками.  
20 Березня, 2018 р., 20:51
     14 березня Новоставський НВК знову вітав гостей, членів міжшкільних  методоб'єднань ОХЕ та інформатики. Вчитель Кудлак В. Б. провів бінарний урок у 4 класі з ОХЕ та інформатики на тему "Ділимося плодами праці за допомогою всесвітньої мережі "Інтернет"". Зі слів гостей, вчитель уміло поєднав навчальний матеріал з двох предметів. Йому вдалося підібрати оптимальні форми роботи на уроці. Урок був насиченим, динамічним, а головне - результативним.

Вхід для адміністратора