Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

12 Жовтня, 2018 р., 12:35
    Чому риба не тоне у воді? Чому кажуть: сліпий, як кріт?  Чому дикі поросята смугасті, а дорослі кабани – ні?  Відповіді на ці та інші питання отримали учні 6-их класів Жовтанецького опорного ЗЗСО, відвідавши 06 жовтня Державний природознавчий музей міста Лева разом з наставниками Гунькою Софією та Красінчук Надією.
11 Жовтня, 2018 р., 20:28
Гренюх Вероніку, ученицю 4 класу ЗОШ І-ІІ ст с. Колоденці - І м. ("Дари осені"), Глєбова Павла, учня 4 класу Горпинського НВК - ІІ м. ( "Букети та композиції створені у європейському стилі"), Яцишина Василя, учня 7-А класу Жовтанецького опороного ЗЗСО - ІІІ м. ( "Листівка з міні букетом"), Горбаня Віталія, учня 7-Б класу Жовтанецького опорного ЗЗСО - ІІІ м.              ("Композиції з польових квітів").
11 Жовтня, 2018 р., 20:07
     5 жовтня  у Новоставському НВК  було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя. Учні 9 класу під керівництвом педагогів-організаторів Процик Г. І. та Рум’янцевої Н. В. підготували неймовірний концерт. Діти  не скупилися на привітання та щирі посмішки, їх пісні звеселили душі вчителям, а сценка «Сучасний урок» нікого не залишила байдужим.
11 Жовтня, 2018 р., 19:53
   Учні Новоставського НВК  28 вересня здійснили  пізнавальну поїздку до Львівського музею визвольної боротьби. Експозиція музею цікава та різноманітна. Захоплююча розповідь екскурсовода про етапи визвольної боротьби українського народу не залишила нікого байдужим. Дуже сподобалася учням й мандрівка Високим  Замком. 
11 Жовтня, 2018 р., 19:48
    Протягом 17-21 вересня  у Новоставському НВК проходив Тиждень безпеки дорожнього руху.  У рамках тижня було проведено ряд заходів, а саме: вікторина зі знання правил дорожнього руху (  9 кл. ); заняття-практикум «Вправні велосипедисти»; конкурс стінгазет «Будь уважний на дорозі». Класні керівники провели виховні години та інструктажі з безпеки життєдіяльності. Сподіваємося, що проведені заходи принесуть учасникам користь та сприятимуть практичному застосуванню отриманих навичок.
09 Жовтня, 2018 р., 20:18
  А в нас був майстер-клас! І ми розмальовували справжню яворівську забавку - дерев'яну і пахучу. Гостя Жовтанецького опорного ЗЗСО пані Галина - майстриня, що володіє цим чудовим ремеслом, розповіла цілу історію творення іграшки. А потім у дитячих руках заграли барвами коники, ангелята, пташки-свищики.
08 Жовтня, 2018 р., 20:58
Учні 5-7 кл.Колоденецької ЗОШ І-ІІст.відвідали 8 жовтня музей визвольної боротьби України та музей Арсенал.Усі учасники екскурсій поглибили свої знання з історії,адже побачили і почули багато невідомого  та пізнавального про визвольну боротьбу українського народу
25 Вересня, 2018 р., 23:32
 В рамках Всеукраїнської акції « Олімпійський урок» та Дня  фізичної культури і спорту в ЗОШ І-ІІ ст.с. Колоденці  пройшли 19-21 вересня ряд цікавих спортивних вікторин, естафет та змагань під керівництвом учителів Матвійко Н.М.,Чубінської І.Б., Дікарєвої І.Б.,Ревакович М.Я.,Кубіцького В.Т.
25 Вересня, 2018 р., 18:48
  21 вересня – Міжнародний день миру. Сьогодні кожний громадянин України виборює мир та спокій для нашої рідної землі. І це в особливий спосіб зробили діти в Жовтанецькому НВК "ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ", виборюючи мир – творчістю! Адже, творчість – це єдина зброя, яка в них є.  24 вересня 2018 року у нас пройшла акція “Голуб миру”, учні прослухали історію свята ,переглянули відео ролик, а також мали змогу виготовити паперових голубів і почепити їх на карту України, побажавши усім добра і мирного неба.  

Вхід для адміністратора