Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

11 Квітня, 2024 р., 12:00
 9 квітня 2024 року на базі Жовтанецького ліцею відбулась нарада із керівниками ЗЗСО Жовтанецької сільської ради. На порядок денний винесено питання:
09 Квітня, 2024 р., 16:02
  09 квітня 2024 року відбулося IV підсумкове засідання Атестаційної комісії ІІ рівня Відділу освіти Жовтанецької сільської ради, з наступним порядком денним:
08 Квітня, 2024 р., 16:40
В суботу, 06 квітня, команда юних історикинь імені Романа Сушка - відомого уродженця с.Ременів, полковника Армії УНР, у складі учениць 9 та 11 класів : Петрини Анастасії (капітана), Бенько Роксолани, Волощук Вікторії, Караман Єлизавети та Українець Анастасії під керівництвом вчителя історії та правознавства Maria Chaykivska, взяли участь в Oбласному турнірі юних істориків імені героя Небесної Сотні Богдана Сольчаника, який відбувся в стінах Львівського національного університету імені Івана Франка.
08 Квітня, 2024 р., 16:33
Волонтерство у рамках тижня духовності Сьогодні усі учасники освітнього процесу Ременівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. та Вислобоківської філії розпочали тиждень духовності з діл милосердя організувавши збір необхідних продуктів та листівок подяки для наших захисників та захисниць! Дякуємо військовому капелану о. Андрію ВЕРЕСУ Andriy Veres за духовні настанови та волонтерську діяльність, за те що підтримує наших героїв в зоні бойових дій! Спільними зусиллями наближаємо перемогу!
01 Квітня, 2024 р., 10:11
Вчителі біології, хімії та географії Жовтанецької ТГ взяли участь у семінарі "Використання природних ресурсів, об'єктів інфраструктури та природотерапії Яворівського НПП в екологічному, патріотичному вихованні та оздоровленні учнівської молоді", який відбувся на базі екопросвітницького центру Яворівського національного природного парку.
01 Квітня, 2024 р., 10:05
  Відділом освіти Жовтанецької сільської ради отримано частину підручників, які будуть розподілені між закладами загальної середньої освіти, згідно поданих ними замовлень.  
14 Березня, 2024 р., 16:44
      14 березня на базі Жовтанецького ліцею відбулись змагання з футзалу в рамках проєкту "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч".

Вхід для адміністратора