Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

19 Лютого, 2018 р., 21:01
    17 лютого 2018 року до Жовтанецького НВК "ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ" завітали колишні учні - випускники 1968, 1978,1988,1998 років. Сльози, усмішки, здивування, обійми, поцілунки - усе злилося в єдиний гамір. Здаля можна будо б подумати, що то звичайна шкільна перерва. А наспраді це зустріч людей, які давно стали дорослими, в яких пройдений життєвий шлях довжиною 50, 40, 30 і 20 років з часу закінчення школи. Тож бажаємо вам, випускники школи, бути життєлюбами, навчитися бачити красу в простих речах. А ваше життя нехай буде схоже на речення - грамотне, написане щиро, без помилок, повне сенсу і значимості.
18 Лютого, 2018 р., 19:34
  У  Львівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті Марії Покрови відбувся семінар «Превенція агресії у дітей». Гутник О. М., Біла Г. Б., Курій М. П., Гунька С. П. долучились до команди  освітян, учасників інтегративного семінару.  Дякуємо за практичні методи попередження насильства, а також за прекрасну атмосферу та позитивні емоції. Чекаємо нових зустрічей.
18 Лютого, 2018 р., 19:00
 17 лютого 2018 р. філософсько-богословський факультет Українського Католицького Університету приймав учасників ІІІ етапу обласної олімпіади з ОХЕ. Команда учнів Жовтанецької ОТГ здобула три призових місця: Харачко Вікторія, учениця 9 класу Жовтанецької ЗОШ І-ІІІ ст. - ІІ м. (вч. Вихопень Г. Б.),  Білецька Олеся, учениця 9 класу Жовтанецької ЗОШ І-ІІІ ст. -  ІІІ м. (вч. Вихопень Г. Б.), Гарасюк Павло, учень 8 класу ЗОШ І-ІІ ст. с. Колоденці - ІІІ м. (вч. Магир Н. В.).  Вітаємо!!!  Наснаги, успіхів у всіх починаннях!
14 Лютого, 2018 р., 17:49
   Захоплення сценою надихнуло вчителя української мови і літератури та керівника драматичного гуртка  Жовтанецької ЗОШ I-III ст.  Надію Степанівну Красінчук на створення справжнього різдвяного мюзиклу "Вечори на хуторі біля Диканьки " (13.01.2018 р. - Народний дім с. Жовтанці). Присутні на цьому дійстві жителі не тільки с. Жовтанці, а й навколишніх сіл, отримавши гарні враження і емоції, захотіли ще раз їх пережити. Тому не забарилося запрошення розділити цю радість і в с. Велике Колодно (11.02.2018 р.).Найкращою відзнакою мистецького таланту та майстерності виконавців стали бурхливі оплески та щирі відгуки глядачів.
12 Лютого, 2018 р., 18:39
  Поїздка в театр - це чудова можливість доторкнутися до високого мистецтва. А якщо це безсмертна "Наталка Полтавка" та ще й у виконанні заньківчан, то до всього ще й незабутні враження та емоції, які отримали учні та вчителі Жовтанецької ЗОШ І-ІІІ ст.
11 Лютого, 2018 р., 18:49
 «Первоцвіти – вісники весни» - тема уроку природознавства у 2-Б класі , який провела вчитель Жовтанецької ЗОШ І-ІІІ ст.,  Вихопень О. Я. За допомогою різних форм і методів роботи, інтерактивних технологій було розкрито дану тему, яку діти засвоїли, працюючи в групах, роблячи висновки. Учні  також з’ясували причини зникнення деяких видів первоцвітів та розглянули способи їх збереження. Урок було проведено згідно плану роботи методоб’єднання вчителів початкових класів Жовтанецької ОТГ.
05 Лютого, 2018 р., 20:27
   6 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх. Детальніше за посиланням.
30 Січня, 2018 р., 21:07
   27 січня 2018 року на базі біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка  відбувся  ІІІ етап  ХХХІX Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Заяць Богдан Ярославович, учень 8 класу Новоставського НВК "ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ", виборов ІІІ місце. Вітаємо переможця та його наставника -  вчителя біології Овчар Софію Степанівну. 
29 Січня, 2018 р., 19:53
   У Жовтанецькій ЗОШ I-III ст. з 22 по 26 січня відбувся Тиждень основ здоров’я (вчитель Гунька С.П.). У перший день учні разом з вчителями долучились до акції «Вільні обійми», пов’язаної з Міжнародним днем обіймів! 23 січня учні 8 та 9 класів під час профілактичної бесіди «Життя, де початок?»  змогли ґрунтовно дізнатись про проблему абортів у теперішній час, як у світі так і в Україні.Третій день пройшов під девізом «Усмішки + здоровий спосіб життя = Майже безсмертя» . Семикласники, 25 січня, під час тренінгу «Підліткова маніпуляція: що робити?» взяли участь у грі, яка допомогла визначити причини, види маніпуляції та як її розпізнати. Для виховання почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства, та розвитку вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, проведено дискусію «Булінг – форма насильства у дитячому середовищі».
29 Січня, 2018 р., 19:34
  Педагоги побували на  відкритих уроках, які провели  Даровська Тетяна Володимирівна та Кравець Вікторія Володимирівна. Разом з п'ятикласниками мандрували життєвим і творчим шляхом Л. Глібова. Традиції та звичаї українців у творі М. Стельмаха "Гуси-лебеді летять" вдало презентували учні 7 класу. 

Вхід для адміністратора