Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

27 Жовтня, 2017 р., 14:47
27 жовтня в Жовтанецькому НВК "ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ" відбулись загальношкільні батьківські збори, на яких обговорювались такі питання: - "Що робити, щоб не захворіти грипом?" ( працівник Жовтанецької амбулаторії Бидльовська Н.І. ознайомила присутніх з профілактикою захворювань грипу та ГРВІ); -"Правила здорового харчування " ( вчитель основ здоров'я Чубінська Б.В. продовжила попередню тему, продемонструвавши батькам презентацію) ; - "Освітня реформа" ( це питання висвітлила директор школи Медвідь Н.М. , яка розповіла про основні тези нової реформи, яка вступила в дію з 28 вересня 2017 року).
25 Жовтня, 2017 р., 12:00
23 жовтня вчителі Великоколоднівського НВК, в рамках освітнього проекту «Змінимо країну разом», зустрічали гостю із Луганської області Троїцького району, вчителя української мови і літератури, заступника директора з НВР Ямницької ЗОШ Наталію Олександрівну Євсюкову. Педагоги поділилися досвідом, порівнювали форми і методи роботи, обмінялися сувенірами. Наталія Олександрівна відвідала вечір-реквієм «Їм у віках судилося безсмертя». Учні пригадали трагічні сторінки нашої історії, вшанували тих безстрашних воїнів, які захищали і захищають волю і незалежність нашої держави. Наталія Олександрівна подякувала за теплий і щирий прийом, пообіцяла і надалі співпрацювати з нашою школою.
24 Жовтня, 2017 р., 15:02
24 жовтня 2017 року до школи завітала вчитель української мови та літератури з Луганщини Наталія Олександрівна Євсюкова .Вона познайомилася роботою навчального закладу, презентувала школу, в якій працює, а також побувала на уроці математики у 2 класі.
20 Жовтня, 2017 р., 12:08
19 жовтня у Великоколоднівському НВК вчитель історії Небораць Н.В. організувала і провела козацький квест «Пропала булава». Участь у даному квесті взяли учні 9 класу. Метою заходу було виховувати учнів у дусі відданості Батьківщині та українському народу на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, виховання в дітей інтересу до української народної спадщини, зокрема до історії козацтва. У квесті учні демонстрували стройову підготовку, систематизували свої знання з історії, географії, української мови та літератури. Під час проведення квесту учні пройшли через 10 випробувань (станцій), гідно виконали всі завдання та знайшли козацьку булаву.
19 Жовтня, 2017 р., 15:10
19 жовтня 2017 року для учнів 5-9 класів вчитель основ здоров'я Чубінська Б. В. провела тематичний урок «Я обираю здорові звички» Мета уроку: продемонструвати школярам, що здоровий спосіб життя - це просто і важливо, а багатьох захворювань можна уникнути завдяки правильному харчуванню, фізичній активності, уникненню шкідливих звичок
18 Жовтня, 2017 р., 23:40
З вересня школа більше не проводить "віджилих" себе лінійок у спортзалі. Натомість щотижня у нас "шкільні посиденьки". Учні 7-11 класів напряму з дирекцією школи дискутують і говорять на певні теми, як правило - актуальні на даний час. Сьогодні, наприклад, ми говорили про проблему викрадення дітей і підлітків, про те, як цього уникнути і як себе вести, якщо все ж таки таке трапилося.
18 Жовтня, 2017 р., 16:39
18 жовтня у Великоколоднівському НВК педагог-організатор Мих Н.С. разом з учнями 9-11 класів організували і провели ток- шоу «Козак – хвалькуватий гультяй чи відважний лицар?». Даний захід був присвячений Дню українського козацтва.  Під час ток-шоу учні пригадали події виникнення історичного явища – козаччини. Метою заходу було на основі дослідження козацького життя, побуту, традицій формувати у школярів здоровий спосіб життя, толерантність.
18 Жовтня, 2017 р., 15:44
Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються, розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакцію, координацію, витривалість, терпіння і силу. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій.  Отож , з 18 жовтня у школі було запроваджено ранкову зарядку, яка дуже сподобалась дітям. Ю.Б. Кандяк , вчитель фізичної культури, провів для присутніх насичене тренування, подарувавши гарний настрій , заряд бадьорості та позитиву. Провести ранковий час з користю прийшли учні з різних класів, школярі з радістю виконували таку ранкову зарядку. Усі, хто не полінувався , не пошкодували!

Вхід для адміністратора