Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

29 Жовтня, 2018 р., 17:48
  26 Жовтня у Великоколоднівському НВК відбувся фестиваль "Сурми Звитяги" - відродження патріотичної пісні та її осучаснення. Учні декламували патріотичні вірші, співали стрілецькі та повстанські пісні, а також вшанували героїв сучасності.
29 Жовтня, 2018 р., 17:40
  25 жовтня у Великоколоднівському НВК відбувся традиційний конкурс «МІС ОСІНЬ 2018». Учасниками конкурсу були учениці 10 класу: Куцаба Марія, Катаринюк Соломія, Рожкович Вікторія, Фелестин Орися. 
26 Жовтня, 2018 р., 19:38
   26 жовтня  учні 5-9 класів Вирівської філії Жовтанецького опорного ЗЗСО вперше взяли участь у шкільній міжнародній дистанційній олімпіаді з української мови "Всеосвіта. Осінь – 2018».  Нестандартний формат проведення олімпіади надзвичайно зацікавив школярів та спонукав до активної участі. В результаті пеможці отримали дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів, а також сертифікати, листи-подяки батькам і приємні подарунки. Організаторами та керівниками були вчителі Демська Христина Тарасівна та Федик Єва Петрівна.
24 Жовтня, 2018 р., 19:14
   Людина народжується в любові. Її життя, як пори року. 23 жовтня учні 4-А і 4-Б Жовтанецького опорного ЗЗСО "проживали" усі пори року разом з місцевою поетесою Надією Гунькою. Тепла зустріч, презентація книги "Чотири пори любові", нотки осені, мелодії пісень, поетичне слово. Все для того, щоб розвивати в дітей любов до рідного, простого, красивого...
19 Жовтня, 2018 р., 20:11
  18-19 жовтня у Жовтанецькому опорному ЗЗСО відбувся фестиваль «Сурми звитяги», в якому взяли участь учні 5-10-х класів. До уваги журі та глядачів було представлено велику кількість номерів, зокрема декламування віршів та прози, пісень, хореографічні та сценічні постановки національно-патріотичного характеру. Завдяки спільним зусиллям організаторів, учнів та класних керівників фестиваль пройшов під загальною атмосферою національної свідомості та шани до великих звитяг захисників України. Учні проявили свої найкращі якості та таланти у прославленні героїчної історії нашої Батьківщини.
19 Жовтня, 2018 р., 19:55
  З   8 по 12 жовтня    у Новоставському НВК проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких було долучити дітей до джерел національної історії  та культури, сприяти патріотичному вихованню кожного учня. Протягом тижня класні керівники провели виховні години на теми: «Ми роду козацького діти, землі української цвіт», «Україна – мати. Вмій її захищати». Школярі разом з Гришканич Г. Р. долучилися до акції «Листівка-оберіг для воїна». Весело та цікаво пройшло спортивно-розважальне свято «Козацькому роду нема переводу». Особливо воно запам’яталося першокласникам, яких посвятили у козачата. Старші учні у складі команд «Козаки» та «Орли» взяли участь у різноманітних конкурсах, де продемонстрували свою  фізичну силу, спритність та кмітливість. На завершення свята усіх діток пригостили  стародавньою козацькою стравою – кулешем . Родзинкою свята стала фотозона, облаштована в українському стилі, де кожен учасник  дійства хотів сфотографуватися.
17 Жовтня, 2018 р., 10:09
У Великоколоднівському НВК проведено заходи  присвячені  100-річчю від дня народження В. Сухомлинського:
17 Жовтня, 2018 р., 09:23
З нагоди відзначення Дня захисників Вітчизни у Великоколоднівському НВК було проведено ряд заходів:
15 Жовтня, 2018 р., 20:18
  В Колоденецькій ЗОШ І - ІІ ст. відбулися  заходи з нагоди Дня захисника України: "Козацькі забави", акція" Привітай захисника України", поїздка в м.Львів для участі в марші " Ми йдемо своїм шляхом!"

Вхід для адміністратора