Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

20 Березня, 2018 р., 20:44
     13 березня 2018 року на базі Новоставського НВК відбулося міжшкільне методоб'єднання вчителів історії.  Вчитель історії та правознавства Рум'янцева Н. В. підготувала та провела відкритий урок з історії України у 7 класі на тему "Монгольська навала на українські землі". Присутні відзначили старанну підготовку вчителя та учнів, насиченість уроку наочним матеріалом, використання КТ та різноманітність форм та методів роботи на уроці. Вчитель вміло поєднав матеріал історії та сьогодення.
20 Березня, 2018 р., 20:38
  21 лютого у Новоставському НВК відбулося засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів початкових класів.Учасники методоб'єднання побачили  уроки з природознавства у 1 класі на тему "Звірі" вчителя Мазур О. Р. та з літературного читання у 3 класі на тему "У кожного своя мрія. Сашко Дерманський "Мрія Маляки." вчителя Гуньки Н. Д.  Обидва уроки були цікаві, змістовні, проведені на високому науковому та методичному рівні. Всі присутні відзначили майстерність педагогів, їхні вміння та бажання працювати по-новому.
15 Березня, 2018 р., 20:58
     15.03.2018 р. на базі  ЗОШ І-ІІст.с. Колоденці  відбулося  засідання  методичного об’єднання учителів початкових класів при методичному центрі відділу освіти Жовтанецької сільської ради  з питань:
27 Лютого, 2018 р., 19:48
   26 лютого у ЗОШ І-ІІ ст. с. Вирів відбулося засідання ММО учителів хімії та біології. Складні досліди, "незрозумілі рівняння" завдяки майстерності вчителя хімії Кузик О. М. легко перетворювалися на цікаві завдання, які активно виконували учні 8 класу. 
27 Лютого, 2018 р., 19:25
    16 лютого у Великоколоднівському НВК відбулося свято «З Україною в серці», яке підготувала класовод Баган Г.П. разом з учнями  2 класу. Діти виконували пісні, розповідали вірші про Україну, а також  танцювали. Учасники заходу серцем доторкнулися до перлин української культури. Яскраве свято заронило в душі дітей почуття причетності до національної історії, культури, духовності, почуття гордості за свій народ, за свою країну.
27 Лютого, 2018 р., 19:19
  У Великоколоднівському НВК відбувся вечір-пам'яті «Герої не вмирають… Просто йдуть», який підготувала класний керівник 8 класу Гнатів О.Г. Під час заходу звучали з уст учнів слова скорботи і жалю за тих, хто віддавши своє життя, на весь світ заявив, що Україна є і буде, за ними піднялися нові сотні і  до сьогодні стоять на сторожі рідної землі. Запалена свічка, чорна стрічка, сумні мелодії, хвилина мовчання змусили всіх присутніх в котрий вже раз відчути на собі жах війни, людських страждань. Вечір закінчився словами віри в те, що майбутнє України буде мирним і щасливим.
27 Лютого, 2018 р., 19:14
    У Великоколоднівському НВК пройшов тиждень трудового навчання. Всі заходи тижня спланував і провів учитель трудового навчання Онук І.О. Учні показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметом. Взявши активну участь у конкурсах, вікторинах, бесідах, виставках діти мали змогу розкрити свої таланти і здібності.
26 Лютого, 2018 р., 19:40
     12 лютого в приміщенні Народного дому села Новий Став відбулося прощання з колядою. Сценарій різдвяних фестин "Бо прийдуть до тебе три празники в гості ...", як і саме дійство, підготували педагог-організатор Кравець В. В. , вчитель музичного мистецтва Ілляш М. В. та учні Новоставського НВК  Після свята учні школи підготували для гостей благодійну ярмарку, з якої всі вилучені кошти передано на лікування дівчинки з м. Кам'янка-Бузька Лазар Роксолани. 
21 Лютого, 2018 р., 20:18
            20 лютого 2018 року відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи. На нараді розглянуто  такі  питання:
19 Лютого, 2018 р., 21:28
   14. 02. 18 р. у Жовтанецькій ЗОШ І-ІІІ ст. проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів фізики. Вчитель фізики Герболка Г. С. провела  у 7-А класі нетрадиційний урок-урок дослідження на тему: «Тертя.Сила тертя. Коефіцієнт тертя ковзання.»  Учні вивчали види сил тертя, визначали їх природу і напрямок, з’ясували корисні і шкідливі властивості цих сил. Працюючи в групах, учні спробували себе у ролі дослідників, повторюючи досліди великих вчених, які вивчали тертя.

Вхід для адміністратора