Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

18 Червня, 2018 р., 13:50
 15 червня 2018 р. учні 9-го класу під керівництвом класного керівника Небораць Н.В. підготували вечір прощання зі школою. На заході були присутні учні нашої школи, батьки та вчителі. Діти висловили подяку своїм вчителям за знання, які вони їм дали. У виконанні випускників прозвучали пісні під керівництвом вчителя музики Гнатів О.Г.
18 Червня, 2018 р., 13:45
   15 червня 2018 року вчитель початкових класів Великоколоднівського НВК Макар М.В. провела збори батьків, діти яких підуть у перший клас. Серед питань, що обговорювалися, ключовими були Концепція «Нової української школи», успiшна адаптацiя першокласникiв до школи як умова гармонiйного розвитку особистостi. Метою зборів було роз’яснити батькам, що фізичний розвиток дитини є своєрідною базою для психічного розвитку, а той, у свою чергу, є основою для соціального та духовного розвитку дитини; сформувати  у батьків правильне ставлення до виховання дітей у цьому напрямку та виховувати почуття відповідальності за кожний свій крок, надати батькам рекомендації щодо формування у дітей здорового способу життя.
11 Червня, 2018 р., 13:16
Дозвілля учнів Жовтанецького опорного ЗЗСО в літній період. Вивчаємо англійську - граючи. Весело і продуктивно.
07 Червня, 2018 р., 13:38
        Цьогоріч колоденецька дітвора та молодь має чудову можливість для активного відпочинку, адже в селі встановлено спортивні тренажери, а біля школи спортивно-ігровий майданчик . Добре відомо, що у людини, яка займається спортом, формуються нові рефлекси, якими вона користується протягом всього життя, покращується робота серця і судин ,адже при регулярних тренуваннях працюють всі органи в інтенсивному режимі, підвищується імунітет, стає кращим склад крові та краще працюють органи дихання. Отож,займайтесь спортом…. 
05 Червня, 2018 р., 16:17
   Забави, конкурси, змагання і на завершення спільне поїдання смачної ухи - ось як ми святкували цей день. По завершенню діти ще довго не розходились, жваво обговорювали свято та ділились враженнями.
05 Червня, 2018 р., 16:10
  Що робити, якщо людина втратила свідомість? Як зупинити кровотечу чи зробити масаж серця? ... У яких місцях слід переходити дорогу та як це робити, аби не порушувати правил дорожнього руху? Відповіді на ці важливі запитання отримали школярі Жовтанецького опорного ЗЗСО, побувавши у Львові на Всеукраїнській акції "Свідомі пішоходи". Парк "На валах" перетворився на майданчик для порятунку людського життя. Діти реанімували ляльку, якій за цей час навіть встигли дати ім’я: Василь. Коли ж стан Василя стабілізувався, почали рятувати один одного Також учні мали бесіду з патрульними про важливість дотримання правил дорожнього руху...та й самі охоче давали інтерв'ю ЗМІ . Усі учасники заходу отримали на згадку приємні подарунки  Було весело, цікаво та повчально
01 Червня, 2018 р., 14:03
  Свято Останнього дзвоника чи не найпомітніша подія травня, яка залишається в пам'яті людини на все життя. Особливим воно було цього року, адже до  Жовтанецького НВК "ЗНЗ І-ІІ ст.- ДНЗ" завітала програма "Сучасна школа". ЇЇ учасниками були учні 1-8 класів., а гостями - випускники. Думаємо що глядачі програми залишилися задоволеними.Тож бажаємо школярам 1-8 класів незабутніх, веселих і цікавих канікул, а випускникам - світлої життєвої дороги, багату на добрі справи, любов, що змінює світ, цікаві ідеї та особисті перемоги.
30 Травня, 2018 р., 22:48
      Цікаві навчально-дослідницькі екскурсії для школярів проводять педагоги  Колоденецької ЗОШ І-ІІ ст. 30 травня учні 1-5 класів  мали пішохідну екскурсію на Пасіку до оздоровчого « Будинку-вулика» ,який збудував  підприємець Володимир Бацик. Діти були вражені велетенським вуликом та мали змогу  в ньому перепочити. Ось ,що розповів пан Володимир: 
20 Травня, 2018 р., 18:14
 УВАГА ! УВАГА ! Всім доброго дня! Зібралася сьогодні уся шкільна сім"я . Адже в 1 класі сьогодні урочисте свято Букваря.
20 Травня, 2018 р., 18:11
  День вишиванки – Всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення етнічного вишитого одягу. Щороку в третій четвер травня організатори свята закликають всю Україну в цей день одягнути вишиванку. Учні та вчителі нашої школи теж залюбки приєдналися до Всеукраїнської акції. З усмішками на обличчях, з піднесено-патріотичним настроєм вони розпочали робочий день.

Вхід для адміністратора