Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

17 Травня, 2018 р., 21:35
  У Новоставському НВК було організовано виставку малюнків на теми: "Мені сорочку мама вишивала..." та "Моя матуся - найкраща!".  Роботи підготували учні 1-4 класів та члени гуртка "Чарівна палітра" (5-8 кл.) під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Гришканич Г.Р. Учасники вдало поєднали ці два свята та охоче продемонстрували свої творчі досягнення.
17 Травня, 2018 р., 21:29
  11 травня 2018 року в Новоставському НВК учні 1-го класу під керівництвом учительки Мазур О. Р.  підготували та провели цікавий виховний захід «Свято Букваря», на яке запросили батьків, бабусь, дідусів та усіх бажаючих. У залі панувала дружня, тепла атмосфера. Першокласники старанно і відповідально показали вміння та навички,  здобуті за допомогою їхньої першої прочитаної книги – Букваря. Книга – одне з найбільших чудес, створених людиною. Вони відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє
17 Травня, 2018 р., 21:21
  Традиційно у другу неділю травня вся Україна святкує День Матері. В зв’язку з цим 11 травня в Новоставському НВК відбувся святковий концерт, приурочений матері, який підготували педагог-організатор Кравець В. В. та музичний керівник Ілляш М. В.. Наші учні сумлінно готували подарунки своїм матерям і бабусям, отож на святі прозвучали пісні, вірші, сценки,  присвячені дорогим матерям. Висловили слова вдячності найдорожчим людям за дароване життя, за щоденні молитви, за турботу, що не знає меж. Від усієї душі бажали їм здоров’я, щастя, родинного благополуччя, взаєморозуміння.
17 Травня, 2018 р., 21:16
    У кожного з нас є люди, яких ми називаємо дорогими. А ще є ті , про яких кажемо - найдорожчі. І почесне місце тут займає мама. Її любов є найсильнішою, турбота безкорисливою, руки найлагіднішими, а поради наймудрішими. 11 травня 2018 року в Жовтанецькому НВК "ЗНЗ І-ІІ ст- ДНЗ" відбулося свято, присвячене Дню матері. А підготували його учні 5 класу з класним керівником Вихопень Ю.М.
17 Травня, 2018 р., 21:04
    11.05.2018   у 3-Б класі (кл. кер. Друщак О. Б.) Жовтанецького опорного ЗЗСО  відбувся відкритий виховний захід "Дай,бабусю,поцілую сивину твого волосся".
10 Травня, 2018 р., 22:46
    Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. У Новоставському НВК  з 23 по 27 квітня 2018 року проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!».
09 Травня, 2018 р., 18:23
    З 23 по 27  квітня 2018 року у Жовтанецькому НВК "ЗНЗ І-ІІ ст-ДНЗ" проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності. В рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності , у  школі відбулась навчальна евакуація. Між учнями 5 -9 класів відбувся брейн-ринг «Наша безпека», де діти змогли показати свої знання та вміння діяти в надзвичайних ситуаціях. А на годинах класного керівника та заняттях у дошкільній групі діти  пригадали, як уникнути небезпечних ситуацій та як діяти, якщо такі ситуації виникли.
06 Травня, 2018 р., 15:08
  З 16 по 21 квітня 2018 року у Великоколоднівському НВК проведено  Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!». В рамках цього тижня було проведено Міжнародний День  охорони праці.
03 Травня, 2018 р., 23:10
 Сьогодні радісний святковий день в учнів 1 класу ЗОШ І-ІІ ступенів с. Колоденці, адже святкували свою першу шкільну перемогу - прощалися з першою книжечкою - Букварем. Багато старань при підготовці до свята доклали першокласники, їх вчителька Дікарєва І.Б.,вчитель музичного мистецтва Посіко Р.М.
29 Квітня, 2018 р., 20:54
 Учні 4 –го класу ЗОШ І-ІІ ст. с. Колоденці разом з учителькою Матвійко Н.М. підготували екологічний захід  "Збережемо гармонію Землі!" на який запросили батьків, учнів та  учителів школи. Питання екології  надзвичайно актуальне сьогодні…

Вхід для адміністратора