Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

15 Листопада, 2018 р., 19:57
13 листопада п'ятикласники Жовтанецького опорного ЗЗСО стали учасниками уроку - флешмобу #надотик. Діти змогли відчути як живуть люди, які "бачать" на дотик. Зрозуміли, що бути особливим не є перешкодою для досягнення успіху. Навчилися довіряти одне одному. Ми разом можемо зробити світ добрішим!
12 Листопада, 2018 р., 15:52
  Традиційно, у День української писемності та мови, учні та педагогічний колектив нашої школи долучились до написання радіодиктанту. Офіційне гасло цьогорічного заходу - #пишеморазом. Організатор - Демська Христина Тарасівна.  
09 Листопада, 2018 р., 18:55
   9 листопада в Колоденецькій ЗОШ І -ІІст.відбулися загальношкільні батьківські зустрічі в яких взяли участь голова Жовтанецької сільської ради Деркач Я.С.,начальник відділу освіти Вус І.І.,психолог Шира У.І. Було обговорено ряд важливих питань з організації освітнього процесу школи, кожен присутній мав можливість задати запитання виступаючим.
09 Листопада, 2018 р., 18:49
   Мова - це невичерпна духовна скарбниця до якої народ безперервно докладає свій досвід, розум і почуття. 9 листопада 2018р з нагоди Дня української писемності та мови Учнівський Парламент підготував тематичну перерву « Слово до слова - складається мова». А також учні НВК долучилися до написання всеукраїнського диктанту.
09 Листопада, 2018 р., 18:43
  Вчителем історії Небораць Н. В. разом з учнями 10 класу був проведений урок-дослідження «ЗУНР - провісниця держави Україна». Метою уроку було дослідити процес створення ЗУНР і її державотворчу діяльність.
09 Листопада, 2018 р., 18:33
  9 листопада 2018 року у Великоколоднівському НВК було проведено конкурс малюнків на тему: «ЗУНР - наша слава і гордість». У заході взяли участь учні 10-11 класів. Учасники поділилися своєю уявою про те, як виглядали ті далекі часи, відчули актуальність даних подій.
09 Листопада, 2018 р., 18:27
  Сьогодні день у нашій школі видався насиченим та продуктивним!!! В Україні 9 листопада відзначають День української писемності і мови. Його ознакою останні 18 років є Всеукраїнський диктант національної єдності,який організовує українське радіо. Перевірити свої знання української мови у такий спосіб вирішили і учні нашої школи, також у написанні диктанту взяли участь директор школи Медвідь Н.М. , вчитель української мови та літератури Бурко Г.П., та вчитель інформатики Вихопень І.В. А ще сьогодні у стінах нашої школи пройшов конкурс тематичних стіннівок. Методом голосування діти обирали найкращу на їхній погляд стіннівку. І ось які у нас результати : І місце зайняв учнівський колектив 7 класу, ІІ місце розділи учнівські колективи 6 і 8 класу, а ІІІ місце - учні 5 і 9 класу. МОЛОДЦІ!!
09 Листопада, 2018 р., 18:11
  8 листопада у Новоставському НВК відбулася зустріч молодших школярів із львівським дитячим письменником-казкарем Олександром Зімбою. У доступній та цікавій формі він ознайомив дітей зі своєю біографією, поділився творчими доробками. Школярі познайомилися з новими книжечками автора, декілька з яких він подарував шкільній бібліотеці. Ще довго після зустрічі діти розглядали книжки та ділилися враженнями.
09 Листопада, 2018 р., 18:06
  Свято осені у Горпинському  НВК «ЗНЗ І-ІІ ст. -ДНЗ»(дошкільна група)
09 Листопада, 2018 р., 18:01
  З нагоди 100-річчя проголошення Західноукраїнської Народної Республіки  у Новоставському НВК відбулися низка заходів. Класні керівники на виховних годинах познайомили учнів з видатними діячами ЗУНР. Вчитель історії Рум’янцева Н.В. провела тематичний урок «На шляху до власної держави: ЗУНР». Учні із цікавістю переглянули фільми «Легіон – хроніка УГА 1918-1919», «Українська революція» 1 та 2 серія, «Холодний Яр. Воля України – або смерть» та охоче взяли участь у конкурсі малюнків на дану тематику.

Вхід для адміністратора