Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

10 Травня, 2019 р., 20:25
Великдень- це світле свято, сповнене любові, радості та сімейного затишку. У Великоколоднівському НВК під керівництвом Демської Н.Д. та музичного керівника Гнатів О. Г. в 4 класі було проведено виховний захід «Світле свято Великодня».
10 Травня, 2019 р., 20:22
З нагоди відзначення Дня пам‘яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом 7 травня у Великоколоднівському НВК була проведена виховна година «Мужність і відвага крізь покоління» у 6 та 8 класах під керівництвом Козубзької В.М та Івах Л.Л. Метою заходу було гідно вшанувати подвиг українського народу у Другій світовій війні та нагадати молодому поколінню про вагомий внесок українців у перемогу Антигітлерівської коаліції.
10 Травня, 2019 р., 20:03
8 травня у Великоколоднівському НВК під гаслом "Ніколи знову" проведено заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом: 1. Загальношкільна лінійка На хвилях пам'яті;; 2. Виховні години "Мужність і відвага крізь покоління"; 3. Бібліотечна година "Вони йшли на смерть за Батьківщину"; 4. Тематична виставка в шкільній бібліотеці "Це потрібно не мертвим"; 5. Виставка малюнків "Що я знаю про війну"; 6. Флешмоб "Квітка пам'яті" з одночасним виготовленням червоних маків.
10 Травня, 2019 р., 06:46
8 травня на базі Жовтанецького опорного ЗЗСО відбувся тренінг для учнів 10-11 класів. Викладачі Львівського інституту медсестринства і лабораторної медицини ім. А. Крупинського провели майстер-клас із надання допомоги  потерпілим. Старшокласники на навчальних фантомах відпрацювали навички зупинки артеріальної кровотечі, відновлення прохідності дихальних шляхів, серцево-легеневої реанімації.
10 Травня, 2019 р., 06:28
8 травня в Колоденецькій ЗОШ І-ІІст. відбулася акція до Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом.Учасники акції вшанували пам'ять загиблих і поклали квіти до пам'ятника солдатам- односельчанам у с. В.Колодно. "1939-1945.Памятаємо.Перемагаємо"
05 Травня, 2019 р., 14:29
В українській історії є багато трагічних сторінок, про які не слід забувати. Однією із таких є Чорнобильська катастрофа. Школярі та вчителі Новоставського НВК  знову відтворили у пам’яті страшні події 26 квітня 1986 року. Учні випустили стіннівку «Чорнобиль…Час зупинився» та намалювали малюнки, у яких зобразили  значення аварії на ЧАЕС для людства. З цікавістю діти переглянули ряд  відео про жителів зони відчуження.
26 Квітня, 2019 р., 11:51
Як тільки земля вбереться у різнокольорове зілля, приходить до нас Великдень - це свято Великого Дня. Бо у цей день сталося найбільше диво - воскрес Ісус Христос .Кожного року напередодні Великодніх свят у Горпинському НВК організовуються виставки дитячих робіт. Організатор дійств Лащукевич Н.М. - педагог-організатор, та класні керівники. Великодні свята дарують нам гаївкові забави, запашні пасочки і розмальовані  яєчка-писанки. У писанкових візерунках можна впізнати сонечко, зірку, водичку, коника, пташку, квітку. Пасхальні атрибути створюють  в дитячому садку святкову атмосферу.  ПАСХА  -  це весняне свято доброзичливості. Тож давайте    посміхнемось, подаймо одне одному руки, може від цього стане на землі тепліше, менше неприємностей та ворожнечі.
26 Квітня, 2019 р., 11:45
25 квітня 2019 року в Горпинському НВК відбувся загальношкільний захід: “Гірчить Чорнобиль крізь роки”, а також виховні години: “Чорнобиль… Трагедія… Пам’ять..”, “Чорнобиль: втрачене місто”, “Земля опалена Чорнобилем”. На урочистій лінійці всі учні школи вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Чорнобиля. Підготували заходи класні керівники та педагог-організатор Лащукевич Н.М.
21 Квітня, 2019 р., 23:20
"Кольоровий тиждень" в початковій школі Жовтанецького НВК "ЗНЗ І-ІІ ст- ДНЗ" пройшов на "Ура!" Хочемо побажати усім: "Живіть кольорово, натхненно, щодня пізнавайте нове, позбавтеся чорно-білих смуг, зробіть їх барвистими"
11 Квітня, 2019 р., 20:14
Смачненьким був сьгоднішній день: вареники готували, вареники на ярмарку продавали, про вареника розповідали, в піснях - танцях прославляли! Свято вареника підготували вчителі: ВоловецьО.Л., Посіко Н.П., Слодиницька Г.В., а вареники приготували  на усі смаки й уподобання мами та бабусі 5,7 класів.  

Вхід для адміністратора