Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

26 Жовтня, 2019 р., 19:50
Мабуть однією з найбільш цікавих та корисних екскурсій для школярів початкових класів Жовтанецького НВК " ЗНЗ І-ІІ ст-ДНЗ" стала  екскурсія до Загону технічної служби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області. Начальник групи спеціальних робіт з радіаційного,хімічного та біологічного захисту Іван Романович Гладун розповів про те, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги,як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам'яталися відвідини гаражу з різними машинами спеціального призначення. Школярі мали змогу приміряти костюми пожежників та стати маленькими рятівниками, які гасять пожежу. Дякуємо співробітникам рятувального загону за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!!!
23 Жовтня, 2019 р., 19:51
Шкільна Рада Жовтанецького НВК "ЗНЗ І-ІІст-ДНЗ" - орган учнівського самоврядування привітали наших героїв із Днем захисника України. Низький уклін вам наші захисники! Героям слава!!!
22 Жовтня, 2019 р., 20:20
Виховний захід присвячений Дню Захисника України
21 Жовтня, 2019 р., 21:27
У дружній та теплій атмосфері пройшли звітно-виборні збори у Вирівській філії Жовтанецького опорного ЗЗСО. Головою профкому обрано Кузик Олександру. Вітаємо!!! 
21 Жовтня, 2019 р., 21:25
19 жовтня учні 7 класу Вирівської філії Жовтанецького опорного ЗЗСО переглянули фільм "Захар Беркут" - українсько-американський художній фільм 2019 року режисерів Ахтема Сеїтаблаєва та Джона Вінна, екранізація однойменної історичної повісті Івана Франка. Семикласники активно обговорювали переглянуту кінострічку із Христиною Тарасівною та Надією Михайлівною та ділились позитивними враженнями. Також школярі відвідали центральну частину міста Лева.
18 Жовтня, 2019 р., 19:47
Конкурс-виставка «Квітковий вернісаж» проходив за номінаціями: листівки з міні букетом, квіти в коробках, композиції з польових квітів, еко-декор (картини), «Дари осені», букети та композиції із живих квітів,  створені у європейському стилі,букети та композиції із живих квітів, створені у східному стилі.  Вітаємо з перемогою Черкаса Святослава, уч. 6 кл. Великоколоднівського НВК (І м.), колектив учнів 5 класу Жовтанецького НВК (І м.), Яцишин Софію, уч. 5 кл. Жовтанецького опорного ЗЗСО (ІІ м.), Грицевич Діану, уч. 9 кл. Великоколоднівського НВК (ІІ м.), Гришканича Артура, уч. 9 кл. Новоставського НВК (ІІ м.), Звір Надію, уч. 6 кл. Новоставського НВК (ІІІ м.), колектив учнів 6 кл. Горпинського НВК (ІІІ м.) . 
15 Жовтня, 2019 р., 19:19
10-11 жовтня у стінах Жовтанецького опорного ЗЗСО відбувся перший етап Двадцятого дитячо-юнацького фестивалю патріотичного мистецтва «Сурми звитяги», у якому взяли участь учні 5-11-х класів. Фестиваль унікальний тим, що заохочує молодь до плекання мистецької спадщини січових стрільців, вояків УГА, УНР, революційного підпілля ОУН та УПА, а також до творення сучасного патріотичного мистецтва. Усі класи гідно представили свої номери, зачарувавши та розчуливши усіх присутніх щирістю виконання.
15 Жовтня, 2019 р., 19:12
Напередодні Дня захисника України в ЗОШ І-II cт.с.Колоденці пройшли заходи: старшокласники у супроводі учителів Іванської Л.З., Магир Н.В. здійснили акцію "Привітай захисника України" привітавши вдячними словами,квітами та листівками- подяки місцевих учасників АТО, УПА. Токож за участі содатів із Львівського зенітно- ракетного полку ім.І.Виговського відбувся концерт , а на завершення майстерки від працівників школи та ярмарка солодощів від батьків та учнів1,3 класів.
11 Жовтня, 2019 р., 19:34
2 жовтня у Жовтанецькому опорному ЗЗСО проводився відбірковий етап конкурсу «Школа має талант», під час якого учні мали змогу проявити себе у різних жанрах: вокалі, хореографії, малюванні, декламуванні віршів та комп'ютерному моделюванні. Кожен з учасників зумів достойно продемонструвати свій талант і вразити публіку незабутніми виступами.
11 Жовтня, 2019 р., 19:32
Щорічно, в першу неділю жовтня, в Україні відзначають День працівника освіти. З нагоди цього свята учні 11-го класу Жовтанецького опорного ЗЗСО привітали вчителів святковим концертом, подарувати море вражень та позитивних емоцій, які переповнюють і досі.

Вхід для адміністратора