Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

29 Березня, 2019 р., 09:35
28 березня  відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня ЗОШ І- ІІст.с.Колоденці.В засіданні взяла участь начальник відділу освіти Вус І.І. Атестаційною комісією  під керівництвом голови АК  Токар Г.Б. було надано оцінку педагогічної діяльності чотирьом педагогам та прийнято рішення щодо присвоєння  їм кваліфікаційних категорій.
28 Березня, 2019 р., 23:25
28 березня 2019 р. відбувся очний етап обласного конкурсу дослідницько-експериментальних робіт "Юний дослідник". Гавронська Софія, учениця 5-А класу Жовтанецького опорного ЗЗСО, виборола ІІ місце. Вітаємо, бажаємо успіхів!
28 Березня, 2019 р., 22:57
Щороку 22 березня відзначають Всесвітній день води. Цей день покликаний привернути увагу людей до нагальних проблем охорони водних ресурсів та їх раціонального використання. Учні Новоставського НВК взяли активну участь у святкуванні Дня води. П’ятикласники побули у ролі дослідників і визначили як розподіляється вода на землі та скільки людина щодня витрачає води на побутові потреби. Учні 9 класу намагалися знайти шляхи вирішення проблем охорони водних ресурсів та їх економного використання. Усі свої міркування діти записували у символічні крапельки. Школярі переглянули мультфільм про фосфати та відеоролик про водні артерії України, підготовлені Державним агенством водних ресурсів України.
24 Березня, 2019 р., 17:13
Театр ім. М. Заньковецької у сонячний березневий день гостинно зустрічав юних глядачів. Учні Вихопнівської філії Жовтанецького опорного ЗЗСО відвідали виставу "Івасик-Телесик" . Цікаву, захоплюючу подорож організувала вчитель першого класу Тягло О. В.
24 Березня, 2019 р., 16:45
22 березня 2019 року на базі Жовтанецького опорного ЗЗСО відбулося методичне об'єднання вчителів образотворчого мистецтва. На засіданні обговорювалися важливі питання, зокрема, декоративно-ужиткове мистецтво в сучасній школі; критерії оцінювання; застосування сучасних технік  на уроках образотворчого мистецтва.
21 Березня, 2019 р., 18:41
Вчимося бути толерантними! #шкарпетуйсяфлешмоб на підтримку людей з синдромом Дауна у Жовтанецькому НВК.
21 Березня, 2019 р., 18:34
Кожен проживає своє життя так, як вважає за потрібне, але все ж таки усвідомлює – без минулого немає майбутнього..... Під таким гаслом пройшов предметний захід під назвою «Історичне асорті», який провели Яцишин М.Б.та Юркевич М.Є. У цікавій і захоплюючій формі учні 5-9 класів повторили здобуті знання з історі України з найдавніших часів Київської Русі, Гетьманщини та періоду 19 ст. Учні проявили свої творчі здібності, оздоблюючи герб України;  комунікативні навички, шукаючи цікаву і неординарну інформацію про рідне село, створюючи туристичну рекламу; акторські здібності, демонструючи сценки про винаходи наших земляків.... І як підсумок – «Вітання переможців». Високий рівень знань та умінь, креативність, кмітливість, допитливість у вивченні та дослідженні історичного минулого проявила команда «Слідопитів» у складі : Пенцака Юрія, Пенцака Іллі, Кочбая Назара, Пшик Ольги, Максим Марії та Сусь Ярини.  Вітаємо юних знавців історії!
20 Березня, 2019 р., 20:10
15 березня2019 року у Горпинському НВК відбулося спортивне свято «Козацькі забави». Учасники змагань викладалися з усіх  сил, беручи участь у різноманітних конкурсах,  їх підбадьорювали вболівальники, яких ледь можна було втримати на своїх місцях. Переможці нагороджені – грамотами, а найактивніші вболівальники  солодкими призами. Підготував спортивне свято вчитель фізичної культури Левчишин Б.Р. та учні 5-9 класів.
18 Березня, 2019 р., 22:02
15.03.19 у Великоколоднівському НВК відбулося методичне об‘єднання вчителів початкових класів. Вчитель Демська Н.Д. провела урок в 4 класі з образотворчого мистецтва «Архітектура як будівельне мистецтво. Будинок для казкового персонажа».
18 Березня, 2019 р., 21:53
14 березня 2019  року у Горпинському НВК відбувся виховний захід з нагоди святкування 205-річчя з дня народження Т. Г.Шевченка під назвою «Уклін тобі, Тарасе!». Підготувала свято вчитель української мови та літератури Островська О.М.  та учні 5-9 класів.

Вхід для адміністратора