Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

07 Жовтня, 2019 р., 19:46
У народі кажуть: "Лише одна професія від Бога - вчитель, всі решту - від вчителя".  Учні та вихованці Новоставського НВК висловили вдячність своїм вчителям та організували для них чудове свято. 
07 Жовтня, 2019 р., 19:43
3.10.19 р. у Великоколоднівському НВК відбулися вибори ПРЕЗИДЕНТА ТА ПРЕМ‘ЄР-МІНІСТРІВ. Участь у виборах взяли учні середньої та старшої школи, а також вчителі. Під час голосування була відтворена обстановка як на справжніх виборах. Учні позначали свого кандидата в бюлетенях та кидали їх у спеціальну скриньку. У виборах брали участь 6 кандидатів: Кравець Катерина, Поврозник Христина, Ворона Христина, Якимович Орися, Старовецька Андріана та Тищак Каріна. Учні та вчителі дуже відповідально поставилися до виборів і продемонстрували наскільки ми дружній колектив. Але сам вибір був дуже складним, адже всі кандидати були гідні ПРЕЗИДЕНТА. Бюлетені були успішно підраховані. Переможцями стали: Президент Шкільного Парламенту- Кравець Катерина; Прем‘єр-міністри ШП- Тищак Каріна та Старовецька Андріана.
30 Вересня, 2019 р., 19:52
Вчителями фізичного виховання Михайлюк Марією Василівною та Юрочко Надією Андріївною у Вирівській філії Жовтанецького опорного ЗЗСО був організований Олімпійський тиждень.Юні олімпійці надзвичайно активно проявили себе у всіх заходах, які були проведені. І уже на урочистій лінійці переможці були нагороджені грамотами та призами. Також, продемонстрували свої вміння наші чемпіони, які професійно займаються спортом, представляють Україну на світовому рівні, є неодноразовими переможцями спортивних змагань: Климків Дем'ян - каратист, Михайлюк Віталій та Печарській Руслан - футболісти. Ми надзвичайно пишаємось своїми учнями та бажаємо їм перемог
30 Вересня, 2019 р., 19:48
Уже доброю традицією стало проведення Олімпійського тижня у Новоставському НВК. Адже спорт – це важлива складова нашого життя,  принципи якого потрібно повсякчас пропагувати. Протягом Тижня фізичної культури учні  обговорили необхідність ведення здорового способу життя, ознайомилися з історією Олімпійських ігор, їх символами та атрибутами, згадали про олімпійських чемпіонів України.  Не обійшлося без цікавих естафет, різноманітних конкурсів і змагань, рухливих ігор на повітрі. Олімпійський тиждень приніс безліч емоцій та позитивних вражень як учням, так і вчителям.
26 Вересня, 2019 р., 20:37
Булінг – надзвичайно гостра проблема сучасності. Дуже важливо, щоб діти відчували себе захищеними та знали, як діяти у разі посягання на їх честь та свободу.  У Новоставському НВК  з 16 до 20 вересня  проходив  Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. Для школярів  були проведені виховні години на тему «Не вдавай, що не бачиш»,  заняття-тренінг «#Булитинекруто», на яких вони ознайомилися із поняттям, ознаками та видами булінгу,  розглянули реальні історії дітей, які стали жертвами цькувань  та разом намагалися  знайти шляхи вирішення проблеми булінгу у школі.  Для  школярів 5-7 класів було проведено анонімне  анкетування, результати якого педагоги візьмуть за основу виховної роботи.  Своє ставлення до питання булінгу  діти намагалися виразити у плакатах. 
23 Вересня, 2019 р., 21:13
23 вересня 2019 р. на базі Жовтанецького опорного ЗЗСО відбулася виставка-огляд учнівських робіт закладів освіти Жовтанецької сільської ради. Розмаїття кольорів, форм, природних матеріалів вразило журі. Кращі композиції у номінаціях "Аранжування " та "Флористика" передані для участі у обласному етапі. 
23 Вересня, 2019 р., 20:46
Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. З нагоди цього дня у Великоколоднівському заходи: пізнавальні бесіди «Ми хочемо миру»; акція «Подаруй голуба»; флешмоб «Хай буде мир на всій землі» на шкільному подвір’ї учні утворили масове формування «МИР» ;стріт-арт на асфальті «Мир - у країні»
23 Вересня, 2019 р., 20:37
В рамках просвітницького проекту Міністерства юстиціі «Я маю право» у Великоколоднівському НВК практичним психологом Семків О.В. були проведені заняття з елементами тренінгу на тему: "Булінг - це злочин! А чи хотів би я бути приниженим?" З учнями були проговорені права дітей, що таке булінг та насильство, які його види і наслідки, а також чому булять, що робити та як захистити себе та інших. Також розроблена психологічна просвіта з метою підвищення обізнаності учнів. Класні керівники провели тиждень протидії поширення булінгу в учнівському середовищі під гаслом «Шкільному булінгу скажемо - НІ»
20 Вересня, 2019 р., 20:38
Цікаво та плідно у ЗОШ І- ІІст.с.Колоденці пройшов Олімпійський тиждень. Згідно Програми тижня проведено ряд заходів: вікторини,уроки,веселі руханки зі сніданком 1+1 та естафети.Олімпійський дух у школі додав наснаги на весь навчальний рік здобувачам освіти.Організатори тижня: Ревакович М.Я.,Матвійко Н.М.,Кандяк Ю.Б.,Дікарєва І.Б.,Чубінська І.Б.

Вхід для адміністратора