Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

15 Березня, 2019 р., 22:16
27 лютого у Великоколоднівському НВК вчитель 1 класу Макар М.В. провела інтегрований урок читання+математика. На уроці було розкрито важливість знань і навичок з читання та математики на практиці і в повсякденному житті.
15 Березня, 2019 р., 22:08
27 лютого у Великоколоднівському НВК Баган Г.П. провела відкритий урок у 3 класі з літературного читання по творчості В.О. Сухомлинського «Казка про щастя». «Всякий свого щастя - коваль», але найбільше щастя для людини - дарувати його іншим людям.
15 Березня, 2019 р., 21:58
Цього року минає 205 років від дня народження Т. Г. Шевченка. Без перебільшення можна сказати, що не має в Україні людини, яка у своєму житті хоча б раз не гортала сторінки «Кобзаря». Творчість Тараса Григоровича захоплює, проникає у кожен куточок душі й залишається актуальною крізь століття. Учні Новоставського НВК не оминули такої визначної події та підготували літературно-музичну композицію «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття» під керівництвом Сохи О. П. Діти декламували вірші, інсценізували уривки з поеми «Катерина» та балади «Тополя». Учасники пройнялися долею героїнь шевченківських творів, чуттєво зуміли донести до глядача трагедію жінки-покритки та передати стан душі закоханої дівчини, яка втратила свого любого. Враження від побаченого ще надовго залишилося в серці кожного глядача.
13 Березня, 2019 р., 21:56
Є дні, що минають непомітно і зникають без сліду. Нічого не залишають по собі, нічого не знаменують собою. Але є день, що ніколи не минає , що завжди з нами. Україна у долі своїй має такий день - 9 березня. День, який явив світові Шевченка - великого сина великого народу. З нагоди 205-річчя від дня народження геніального поета , художника й мислителя у Великоколоднівському НВК відбулася тематична перерва «Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий».
11 Березня, 2019 р., 19:54
7 березня у Новоставському НВК відбулося спортивно-розважальне свято «Нумо, дівчата!» У конкурсі брали участь команди «Зозульки»  та «Амазонки». Дівчата  придумали  цікаві гасла для своїх команд, продемонстрували  кулінарні знання, перукарські таланти та здібності до рукоділля.  Між командами панувала атмосфера  доброзичливості та здорової конкуренції, тому журі вирішило нагородити  солодкими подарунками  обидві  команди. Найкращий результат будь-яких змагань – щасливі обличчя учасників!
10 Березня, 2019 р., 20:24
 Освітня програма “Школа 3.0. Об’єднані громади” стартувала у Жовтанецькій ОТГ.  У ній спільно діють директори двох шкіл -   Жовтанецького опорного ЗЗСО,  Великоколоднівського НВК "ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ" та керівник органу управління освітою. Програма розрахована на один рік. Утворено команду з директорів,  вчителів, а також пов’язаних з освітнім процесом людей. Метою програми є започаткувати сталий розвиток школи, що відповідає потребам реформованої шкільної освіти. Це не лише зміна контенту освіти, але і зміна підходів. У команди є ментор, який навчає ефективній співпраці, координації та комунікації між членами команди. Основа менторської підтримки – навчити учасників системи освіти в ОТГ навичкам, напрямкам та інструментам для якісної роботи в школах.
06 Березня, 2019 р., 22:28
4 березня відбулося засідання методичного об`єднання вчителів зарубіжної літератури. Вчитель Ольга Михайлівна та учні 9 класу представили урок-дослідження образу Гобсека. Учні демонстрували презентації, де інтерпретували своє бачення даного образу. За допомогою Амфори Мудрості вони черпали вічні життєві цінності, які візьмуть у самостійне життя. 
06 Березня, 2019 р., 22:11
26 лютого у Вирівській філії Жовтанецького опорного ЗЗСО було проведено засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів інформатики. Христина Тарасівна запропонувала учасникам засідання відвідати нетиповий урок у формі ділової гри на тему "Алгоритми з розгалуженням для опрацювання величин логічного, числового та рядкового типів" (8 кл.). Успішне виконання учнями усіх етапів відбору на посади дизайнера та програміста дозволили укласти контракт з кращими претендентами.
06 Березня, 2019 р., 22:08
21 лютого відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів англійської мови. Наталія Михайлівна запросила учасників засідання на нестандартний урок у формі уявної подорожі квест-кімнатою на тему "Favorite books". Виконавши усі завдання восьмикласники відчинили двері та знайшли головний "ключ" уроку: Reading books is useful and exciting! 
04 Березня, 2019 р., 20:16
Ярмарок "Смаколики своїми руками" пройшов весело, гамірно, яскраво і надзвичайно смачно!   

Вхід для адміністратора