Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

19 Вересня, 2019 р., 23:20
З нагоди Дня пам‘яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави у Великоколоднівському НВК 16.09. було проведено акцію «Соняхи пам‘яті», тематичну перерву «Їх дух назламний і безсмертний подвиг», виставку публікацій «Іловайськ- це те, що мене завжди болітиме» та майстер-клас з виготовлення соняхів. Спільною молитвою «Шаную воїнів. Молюсь за героїв України» вчителі та учні вшанували пам‘ять героїв. В рамках патріотичного виховання учні 10 та 11 класів мали змогу переглянути документальний фільм «Іловайськ. Життя в ДНР»
17 Вересня, 2019 р., 20:59
 Учні Новоставського НВК долучилися до відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.
28 Серпня, 2019 р., 11:57
23 серпня 2019 р. відбулася серпнева конференція освітян Жовтанецької ОТГ. На зустріч були запрошені Ярослав Деркач, голова ОТГ, Віра Краєвська, голова Кам'янка-Бузької районної організації профспілки працівників освіти і науки України, директори закладів освіти та голови профспілкових комітетів. 
29 Травня, 2019 р., 21:45
29 травня в Колоденецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбувся День ЦЗ та безпеки життєдіяльності до якого були залучені усі учасники освітнього процесу та місцева пожежна команда Жовтанецької сільської ради. Відповідно до плану проведено тренування та евакуацію на фоні ймовірної пожежі на шкільному майданчку та замінування центрального входу. Рятівники Колос А., Герасим І. показали практині дії щодо приборкання пожежі, а рятівник Павлусь С. показав навчально-профілактичні відео-сюжети щодо дотримання правил пожежної безпеки та які наслідки можуть бути, якщо їх не дотримуватись.Також учні і вчителі поставили ряд запитань на які отримали вичерпні відповіді. Дякуємо МПК під керівництвом Лози Олега за співпрацю у проведенні таких важливих заходів напередодні літнього відпочинку.
27 Травня, 2019 р., 22:57
23 травня найменші школярі Новоставського НВК попрощалися із першою книгою – Буквариком. Шевчук Богдана Петрівна разом із своїми  першокласниками та учнями 5 класу організувала  дуже цікаве нетрадиційне свято. Діти побували в ролі лісових звірят, які на своїй галявині шукали  загублені букви та слухняно віддавали їх Букварику. Справжньою родзинкою свята  стало інсценування казки «Ріпка». Юні актори були неперевершені.
27 Травня, 2019 р., 22:52
23 травня у Колоденецькій ЗОШ І-ІІ ст.відбувся захід "Спогади дитинства" за участю учнів, учителів, батьків випускників 9 - го класу. Організатори заходу: учителі Магир Н.В.,Ревакович М.Я.,Посіко Н.П.,мама Войтків В.
23 Травня, 2019 р., 21:04
У Києві, на всеукраїнському етапі XIV Всеукраїнського конкурсу "Юний дослідник-2019",  Гавронська Софія, учениця 5-А класу Жовтанецького опорного ЗЗСО виборола ІІІ місце. Вітаємо  з успішним виступом у конкурсі та бажаємо нових творчих звершень!
23 Травня, 2019 р., 20:52
Учні та вчителі Жовтанецького опорного ЗЗСО побували у театрі. Прекрасна вистава «Назар Стодоля» у чудовому товаристві. Поїздка видалась на славу, залишивши по собі море позитивних вражень.  Дякуємо Денисюк Олені Миколаївні за організацію та можливість поринути у неймовірну театральну атмосферу.
23 Травня, 2019 р., 20:44
Вишиванка—твій генетичний код! Не дивлячись на похмурий дощовий день, на душі було сонячно, а в очах—яскраво від розмаїття вишивок У Жовтанецькому опорному ЗЗСО.
23 Травня, 2019 р., 20:26
Зворушлива літературно-музична композиція «Все починається з мами»  відбулася у Новоставському НВК. Учні 2 класу під керівництвом Мазур Ольги Романівни у піснях, віршах та сценічних номерах виливали свою любов та повагу до матерів та бабусь. Найтепліші слова, найкращі  побажання, щирі усмішки дітей та подарунки зроблені власноруч – все присвячувалося найріднішим матусям. Адже  мама – всьому початок. Вона душа сім’ї, берегиня домашнього вогнища, добра, тепла та затишку.

Вхід для адміністратора