Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

23 Травня, 2019 р., 20:23
Вчитель початкових класів Макар М.В. провела свято Букваря «Наш друже, Букварику, прощавай»! Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря - здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників - освоєння Букваря.
23 Травня, 2019 р., 20:15
16 травня Великоколоднівський НВК долучився до відзначення Міжнародного свята – Всесвітній день вишиванки. Яскравими та щирими посмішками був сповнений день, насичений такими заходами: 1) Флешмоб «Живий рушник»: 2) Тематична перерва «Я душу одягну у вишиванку»; 3) Виставка «Українська світлиця»; 4) Проект «Наша Україна у вишиванках»; 5) Акція «Вишиванку вдягай, Україну - кохай!». День вишиванки, який традиційно відзначається в третій четвер травня, єднає українців незалежно від їхнього віку і статі.
20 Травня, 2019 р., 22:54
З метою залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях, заміських дорогах, в транспорті у Новоставському НВК пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Діти малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, вправно каталися на велосипедах, а також закріпили свої знання про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулицях. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент їх майбутнього безпечного життя.
17 Травня, 2019 р., 22:23
Ми всі різні, проте з Україною в серці! З Днем Вишиванки!!! Горпинський НВК "ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ".
17 Травня, 2019 р., 22:15
15 травня у Великоколоднівському НВК у 3 класі Баган Г.П. провела родинне свято «Бабуся - сонечко, бабуся - пташечка, бабуся - зірочка, найкраща казочка». Свято спрямоване на виховання в учнів поваги до родоводу, родини, а зокрема до бабусів, які є супутниками дитинства кожного з нас, і які були почесними гостями свята.  Батьки також подякували своїм матерям за подароване життя, за недоспані ночі, за допомогу, пораду, підтримку.
17 Травня, 2019 р., 22:00
15.05.2019 у Горпинському НВК відбулося Свято Матері під назвою: "Любов Матерів - найбільша коштовність у нашому житті..."
13 Травня, 2019 р., 22:38
10 травня у Великоколоднівському НВК класний керівник 2 класу Фелестин В.Р. підготувала свято «Будеш жити, Україно!» Діти висловили любов до своєї країни , глядачі почули вірші та пісні у яких описується та оспівується мальовничість нашої рідної України.
10 Травня, 2019 р., 20:31
У День пам’яті та примирення завдяки старанням учнів Новоставського НВК червоні маки розцвіли на карті України на знак нашої поваги  та пам’яті про всіх загиблих. Сумуємо, пам’ятаємо!
10 Травня, 2019 р., 20:28
Учні Новоставського НВК  долучилися до відзначення 155-ої  річниці  з дня народження січовового батька Галичини Кирила Трильовського.

Вхід для адміністратора