Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

19 Грудня, 2019 р., 19:46
10 грудня у світі святкують Міжнародний день прав людини. З нагоди цієї події в Жовтанецькому НВК "ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ"  було проведено тренінгове заняття для учнів 8 класу на тему: «Життя людини -найбільша цінність!» . А також, учні 5-9 класів, мали змогу прослухати цікавий та пізнавальний правовий урок, який для них провела інспектор ювенальної провенціі -Світлана Андрух. Правоохоронець нагадала учням про їх права та обов’язки, роз’яснила з якого віку настає адміністративна та кримінальна відповідальність, ознайомила зі статистикою вчинення злочинів неповнолітніми та особливо наголосила на проблемі булінгу в учнівському колективі.
19 Грудня, 2019 р., 19:44
Учні 1-4 класів Жовтанецького НВК " ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ" напередодні Дня Святого Миколая відвідали резиденцію Святого у с. Зіболки.
19 Грудня, 2019 р., 19:42
13.12.19 у Великоколоднівському НВК відбулося засідання методичного об’єднання вчителів музичного мистецтва. Вчитель Гнатів О.Г. у 5 класі провела урок на тему: «Давні українські звичаї та обряди»
19 Грудня, 2019 р., 19:40
11.12.19 відбулось заключне засідання учасників проєкту «Центр інноваційної Освіти «Про. Світ.» Школа 3.0.Громади». Хочемо подякувати нашій менторці  Iryna Demonenko , яка зуміла згуртувати вчительський колектив, показати сильні сторони школи, намітити зміни і допомогти реалізувати їх в життя. Під час проєкту «Школа 3.0» кожен взяв щось для себе. Змінились підходи вчителів до навчання, до організації співпраці між вчителями, учнями та їх батьками.  Дякуємо І. Демоненко за цікаві та корисні заняття. Надіємось на подальшу співпрацю.
19 Грудня, 2019 р., 19:37
Родино, дорога родино! Що може бути краще в світі цім? Чим більше дорожить людина За батьківський і материнський дім? Саме такими зворушливими словами у Великоколоднівському НВК розпочалося родинне свято  «Тільки родина як зірка єдина,- твій порятунок, надійний причал», яке підготували учні 5 класу під керівництвом Павлусь У.І.
17 Грудня, 2019 р., 19:37
З 9 по 13 грудня у Новоставському НВК проходив тиждень права.
16 Грудня, 2019 р., 19:12
12 грудня 2019 року відбулося засідання методоб'єднання вчителів образотворчого мистецтва на базі Новоставського НВК. Вчитель Гришканич Г.Р. провела відкритий урок-конкурс у 6 класі на тему: "Жанри мистецтва. Груповий портрет. Композиція "Колядники"". Учні активно працювали та чудово продемонстрували свої знання та уміння у творчому конкурсі "Ми-художники", який був основним етапом уроку-конкурсу. Усі учасники отримали незабутні враження, позитивні емоції та новорічні подарунки. На уроці панувала передсвяткова різдвяна атмосфера, лунали тихі зворушливі мелодії українських колядок.  
13 Грудня, 2019 р., 19:08
Педагогічний та учнівський колективи Великоколоднівського НВК радо зустріли гостей із Жовтанецького ОЗЗСО , які ознайомили їх із Всеукраїнською військово-патріотичною Грою «Джура». Дякуємо о. Андрію Вересу за активну позицію в організаціі та проведенні військово- патріотичного виховання молоді та спортивно-оздоровчої роботи. Надіємось на подальшу співпрацю.
13 Грудня, 2019 р., 19:04
У 2 класі Великоколоднівського НВК "ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ" з метою розкрити учням значення слова «вдячність» вчитель християнської етики Звір Н.Я. провела урок «Вдячність дітей Богові, своїм батькам».
13 Грудня, 2019 р., 18:53
11 грудня  члени методичного об’єднання вчителів української мови і літератури відвідали літературну кав‘ярню у 10 класі з теми: «Се любов моя плаче так гірко...» Поетична збірка І.Франка «Зів'яле листя»- перлина інтимної лірики, яку провела Гренюх Н.І.

Вхід для адміністратора