Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

02 Січня, 2020 р., 19:03
Учні 10 класу Великоколоднівського НВК разом з класним керівником Гнатів О.Г. провели новорічну розважальну програму "Хто зверху? " Учні школи мали можливість взяти участь у цікавих та захоплюючих конкурсах.
02 Січня, 2020 р., 19:00
У період різдвяно-новорічного циклу в Жовтанецькому НВК "ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ"  відбувалися майстер-класи для учнів. Батьки разом з дітьми заздалегідь готували меню. Це були і польські пляцки, і угорські пампушки, наші українські млинці з сюрпризом, європейські медові пряники, французькі капкейки та багато іншого. Під час проведення майстер-класу панувала святкова, сімейна атмосфера. Дякуємо адміністрації за ідею, кухарям за можливість готувати на кухні, а батькам і учням за участь.
02 Січня, 2020 р., 18:39
Коли проб’є дванадцята година, і Старий рік зустрінеться з Новим... Тоді трапляються дивовижні події!  Їх учасниками стали учні 6-А  класу Жовтанецького ОЗЗСО, які радісними піснями, веселими таночками та щирими привітаннями  подарували глядачам святковий настрій.
20 Грудня, 2019 р., 20:41
17 грудня у Жовтанецькому опорному ЗЗСО відбувся Турнір правознавців між 10-ми класами. Мета турніру: популяризація правових знань, удосконалення практичних навичок, розвиток кмітливості, уважності школярів. Під час змагань учні взяли участь у 6-х конкурсах і показали високий рівень ерудиції
20 Грудня, 2019 р., 20:36
Чудове театралізоване дійство підготували учні ЗОШ І-ІІст.с.Колоденці  для своїх батьків,дідусів та бабусь в день Святого Миколая. Адже саме в цей день все неможливе стає можливим: оживає казка, іграшки, добрі феї та гноми,дарують подарунки.Зал переповнений , у всіх чудовий настрій,емоції,очі світяться добром і радістю.Саме до таких добрих вчинків закликав Святий Миколай!
20 Грудня, 2019 р., 20:29
У Жовтанецькому опорному ЗЗСО вчаться дуже чемні дітки, тому до них завітав св. Миколай.
20 Грудня, 2019 р., 20:26
До резиденції Святого Миколая завітали і дошкільнята Жовтанецького НВК. Дуже цікаво зустрів діток листоноша святого Миколая. Діточки пройшли стежками казкового лісу. Юні дослідники шукали дорогу до королеви «Бабусі Ягусі», міркували над загадками, а ще насолоджувалися переглядом фільму про святого Миколая. Знайшовши Чудотворця, дітки розповіли віршики, заспівали пісень, і попросили подарунків. Завершилася поїздка прикрашанням смачних пряників і чаюванням.
20 Грудня, 2019 р., 20:23
З давніх давен наша Україна славиться величними традиціями, святами та обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові, доброти до української спадщини, повертається до традицій свого народу. Це і зробили учні 9-Б класу з своїм класним керівником Цюник Оленою Зеновіївною, організувавши дійство «Андрієвські вечорниці»
20 Грудня, 2019 р., 20:21
05 грудня 2019 року в Жовтанецькому НВК відбулася зустріч старшокласників зі своїм односельчанином, справжнім героєм та патріотом України офіцером-капітаном ЗСУ Філіпсоновим Русланом Володимировичем та капеланом 10 Окремої Гірсько-Штурмової Бригади священником Андрієм Вересом. Захід відкрили юні джурівці рою "Характерники" (виховник Хай Богдан Григорович), які відзвітували про свої здобутки та досягнення у військово-патріотичному вихованні школи і участі у обласних змаганнях гри "Сокіл-Джура". Молоді юнаки та дівчата з захопленням слухали виступ справжнього воїна-захисника України Руслана Філіпсонова на долю якого випали нелегкі випробування (у 2014 році мобілізація до ЗСУ, лейтенант взводу у складі 24 ОМБр, зона АТО, врятувавши шістьох своїх побратимів отримав важкі поранення через що пережив дві клінічні смерті та понад 50 операцій!!!), проте Руслан і надалі залишився в строю і жодним чином не нарікає на важке сьогодення. Свої знання і військовий досвід присвячує курсантам Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. -"Український народ-свободолюбивий народ! І ми, будучи українцями, маємо робити все для того щоб захистити свій народ, свою свободу і незалежність. Війна-це боротьба за певні цінності. Для наших ворогів-це захоплення території, поневолення народу, насадження своєї думки і позиції, а для нас цінність-це злагода і мир, любов і повага, благополуччя і добробут на нашій благословенній Богом землі"-зазначив у своєму слові о.Андрій Верес. Приємними спогадами поділилися класний керівник та вчителі Руслана(12 років як закінчив школу). Відчули справжню гордість за свого учня і вдячні йому за відвагу та самопожертву. Вітаємо всіх наших захисників з Днем Збройних Сил України! Хай береже Вас Бог!!!
19 Грудня, 2019 р., 19:49
« Раз добром нагріти серце- вік не охолоне» (Т.Г. Шевченко) З нагоди дня волонтера, який традиційно святкують 5 грудня у Жовтанецькому НВК "ЗНЗ І-ІІст. - ЗНЗ" стартував « Тиждень добрих справ». Розпочався він з виготовлення та встановлення годівничок для пернатих друзів у саду школи. За ініціативи Шкільної Ради у коридорі закладу було розміщено «Скриньку побажань» та виготовлено плакат «Що для мене добрі справи?». На символічних долоньках учні писали,що для них добрі справи та як вони їх реалізовують. Особливо приємним для учнів та вчителів закладу був «День обіймів»,  всі дарували один одному тепло і посмішки. Завершився «Тиждень добрих справ» акцією «Подаруй дитині посмішку». Учні та вчителі зібрали необхідні речі для дітей з неблагополучних сімей. Педагогічний колектив вдячний всім, хто долучився. 

Вхід для адміністратора