Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

25 Листопада, 2018 р., 19:02
23 листопада 2018р у Великоколоднівському НВК пройшов перший урок як Урок пам‘яті жертв Голодомору. Шкільний Парламент підготував загальношкільну лінійку «Схилімо голови в скорботі», де учні та вчителі хвилиною мовчання та горінням свічки згадали закатованих голодом жертв геноциду українського народу. А також провели акцію «Незабудка пам‘яті», метою якої є збереження пам‘яті про національну трагедію. Бібліотекар оформила літературно-журнальну виставку «Голгофа голодної смерті».
22 Листопада, 2018 р., 18:20
22 листопада під керівництвом вчителя історії Небораць Н.В. відбулось відкрите заняття краєзнавчого гуртка на тему «Голодомор - геноцид українського народу». Метою заняття було ознайомити учнів із страшними сторінками історії України, через відеоматеріал показати причини і результати голодомору 30-тих років 20ст., виховувати співчуття, людяність.
22 Листопада, 2018 р., 18:13
З нагоди Дня Гідності та Свободи у 8 класі Великоколоднівського НВК проведено вечір-реквієм "У їхніх серцях жила Україна".
22 Листопада, 2018 р., 18:07
21 листопада на базі Колоденецької ЗОШ І -ІІст.відбулося  методичне об'єднання учителів фізики Жовтанецької ОТГ. Учителька Мазуркевич М.М.провела практичне заняття з учнями 9-го класу на тему: Лінзи.Оптична сила й фокусна відстань лінзи. Також під керівництвом голови м/о вчителів фізики Греболки Г.С.та присутніх колег було обговорено ряд питань щодо викладання предмету та проведення фізичних конкурсів в ЗЗСО.
19 Листопада, 2018 р., 21:09
19 листопада відбулося засідання ММО вчителів біології. Практичне заняття у 8  класі провела Овчар Софія Степанівна. Формування ціннісних і світоглядних орієнтацій учня, що визначають його поведінку в життєвих ситуаціях, орієнтація освітнього процесу на практичний результат, здатність застосовувати знання як в стандартній, так і в новій ситуації - завдання біологічної освіти, які учасники засідання обговорили у форматі круглого столу.
19 Листопада, 2018 р., 17:56
  16 листопада у Великоколоднівському НВК відбулись заходи до дня толерантності! Протягом цього дня учні мали змогу закликати до терпимості та прийняття інших, прикрасивши їх бейджами "Будемо толерантними!" Практичним психологом Семків О.В., спільно з учнями 5-8 класів, був створений проект "Дружні долоньки єдності" під гаслом "Толерантність - це прийняття іншого тому прийміть мене...". Були створені інформаційні наліпки з повідомленням та порадами для дітей і вчителів. Також серед учнів 9-10 класів психолог провела діалоговий майданчик у формі тренінгу "Толерантність у середовищі підлітків".
16 Листопада, 2018 р., 16:38
 Переконаймося у тому, яка багата і чудова українська мова. Таку нагоду мали учні Новоставського НВК у рамках Тижня української мови, який проходив з 9 до 16 листопада .
16 Листопада, 2018 р., 16:33
  Спортивне свято у 3 класі "Я, ти, він,вона - дружна шкільна спортивна сім'я". Гостями свята були учні 2 класу, які разом із третьокласниками брали участь у цікавих естафетах, відгадували загадки, слухали розповідь про відомих українських спортсменів.  Діти зрозуміли, що рух- це здорове життя, а займатися фізичними вправами щодня так само необхідно, як дихати, спати, чи харчуватися.
16 Листопада, 2018 р., 16:27
  Саме такою була тема уроку у 3 класі з літературного читання, яку діти успішно засвоїли у шкільній бібліотеці. Знання, здобуті на уроці, доповнилися цікавою розмовою із бібліотекарем.
15 Листопада, 2018 р., 20:02
  15 листопада на базі ЗОШ І-ІІст.с.Колоденці відбулося засідання методичного об'єднання учителів початкових класів Жовтанецької ОТГ, які викладають у 4 класах. Учителька Чубінська І.Б.провела урок з літературного читання:Роальд Дал "Чарлі і шоколадна фабрика". Учні не лише читали, розповідали про шоколад, здійснили віртуальну мандрівку на шоколадну фабрику, але й самі виготовляли шоколадний напій. Шоколад зробив свою справу- всі залишились в хорошому настрої!!!

Вхід для адміністратора