Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

18 Грудня, 2018 р., 22:30
У Великоколоднівському НВК «ЗНЗ I-III ст.-ДНЗ» Жовтанецької сільської ради оновлено навчально-методичні плакати « Герої України, які залишилися в строю»
18 Грудня, 2018 р., 22:21
15 грудня учні 5 та 7 класів Великоколоднівського НВК разом з класними керівниками Левицькою Н.С. та Мавдрик У.О. побували у захоплюючій екскурсіїї у м. Львові. Учні відвідали музей фотоілюзій, музей зброї "Арсенал" та церкву св. Андрія.
18 Грудня, 2018 р., 22:11
У Великоколоднівському НВК з 10.12 до 14.12.18 р. тривав Всеукраїнський тиждень права. В рамках тижня правових знань були проведені заходи, які спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів. До заходів були залучені учні 1-11 класів.  
17 Грудня, 2018 р., 23:01
У Новоставському НВК відбулося засідання МО учителів зарубіжної літератури. Коваленко О. А. провела відкритий урок із зарубіжної літератури у 7 класі на тему: "Д. Олдрідж. Останній дюйм".
16 Грудня, 2018 р., 17:09
В Колоденецькій ЗОШ І-ІІст. проходив з 10 по 14 грудня тиждень Права.З школярами проведено цікаві правоосвітні заходи: рольові ігри, виховні години, круглі столи, бесіди. Окрім, педагогів школи до участі в тижні Права була залучена психолог Жовтанецької сільської ради Шира У.І.,яка залюбки співпрацює з педагогічним та учнівським колективами.
12 Грудня, 2018 р., 21:14
2 грудня учні Колоденецької ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови "Greenwich". Завдання були цікавими, не лише на знання мови чи граматики, але й на логіку, країнознавство,традиції та звичаї англомовних країн. Координатори конкурсу:Токар Г.Б., Харатинович Х.Л.
11 Грудня, 2018 р., 23:53
Учні Новоставського НВК привітали військовослужбовців з Днем Збройних сил України. Діти дуже відповідально віднеслися до зустрічі з солдатами, а саме підготували музичні привітання, виготовили листівки, стінгазету  та приготували  від кожного класу солодкі пакуночки. Щирі дитячі слова змогли наповнити солдатські будні яскравими враженнями/
10 Грудня, 2018 р., 16:05
У Великоколоднівському НВК День Збройних Сил України розпочався із лінійки-привітання « Свято доблесті і мужності». Дівчата школи провели таємне опитування і визначили найгарнішого, найромантичнішого, найпрацьовитішого, найсправедливішого, найдобрішого, найелегантнішого, найсміливішого, найвеселішого хлопця школи, а також виготовили вітальну листівку « Уклін всім, хто край свій боронить». Учні 5 класу разом з Онуком І.О. підготували виставку малюнків « Збройні сили України наша гордість». У бібліотеці була організована книжкова виставка « На варті Вітчизни». Небораць Н.В. підготувала конкурсну програму «Готуймося хлопці».
07 Грудня, 2018 р., 19:29
В Колоденецькій ЗОШ І -ІІ ст.відбувся тиждень англійської мови.В рамках Програми тижня пройшли цікаві, креативні й пізнавальні заходи: the day of smiles and compliments, the day of riddles and crosswords, the day of art, quiz -show"We know English", pupils and teachers conference"Visiting to British Queen".Організатори тижня:Токар Г.Б., Харатинович Х.Л., МагирН.В., Іванська Л.З., Засінчук Х.В.
04 Грудня, 2018 р., 19:47
4 грудня у Великоколоднівському НВК під керівництвом вчителя історії Небораць Н.В. була проведена інтелектуальна гра "Країна, де так люблять волю". Також учні 11 класу виготовляли вітальні листівки  "Кольорова палітра свободи", а Шкільний Парламент провів інформаційну акцію "Що для тебе Україна". Бібліотекар Цвір М. М. організувала тематичну виставку "Незалежна Україна - суверенна та єдина". Заходи приурочені 27 річниці Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акту проголошення незалежності України.   Метою проведення цих заходів було донесення до учнів школи важливості цієї дати для нашої держави.

Вхід для адміністратора