Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

21 Січня, 2019 р., 20:53
21 січня 2019 р.  учні 5 - А класу Жовтанецького опорного ЗЗСО були приємно здивовані появою на уроці історії випускниці нашої школи Олени Грибальської. Майбутня археолог розповіла цікаві подробиці цієї романтичної професії. Діти мали можливість доторкнутися до речей, яким тисячі років, побачили фото з розкопок, в яких брала участь шановна гостя. Зустріч організував учитель історії Богдан Григорович Хай.
27 Грудня, 2018 р., 22:57
27 грудня в Колоденецькій ЗОШ І-ІІст. відбувся відкритий урок з основ християнської етики у 5 класі за участю батьків учнів, який провела вчителька Магир Н.В.Тема уроку: Різдво Христове. Урок був незвичний, адже завдання виконували діти разом з батьками: розповідали про звичаї і традиції святкування Різдва у своїх родинах, про різдвяні страви, про вертеп. А в кінці уроку мами пригостили усіх пампушками, а першокласники завітали з колядою та чудовими  побажаннями з прийдешнім Новим  Роком і Різдвом Христовим.
22 Грудня, 2018 р., 17:42
Ось і настала мить, коли Святий Миколай завітав до учнів Новоставського НВК. Діти підготували вірші, музичні композиції, театралізовані вистави. На свято прийшло багато гостей: молодші братики та сестрички, батьки, бабусі та дідусі. Усі поринули у святкову атмосферу та весело закликали Миколая: «Завітай до всіх нас, Миколай!». Дітей щедро обдарував Святий Миколай подарунками, ні про кого  не забув.
22 Грудня, 2018 р., 11:33
21 грудня відбулося засідання методичного об'єднання учителів початкових класів. Вчитель 4 класу - Федячко Ірина Романівна провела інтегрований урок з літературного читання на тему : «Золотий павучок. Різдвяна історія». Учні, працюючи в групах, познайомили присутніх з традиційними святами і звичаями українців, розповіли про особливості святкування Різдва у їхніх сім’ях,- мандрували зупинками у чарівний світ різдвяного дива, яке майстерно було описане автором твору Іваном Малковичем. На уроці учні мали змогу спробувати себе у ролі маленьких акторів, співаків, митців, літературних критиків. А на завершення, зібравши у скриньку всі негаразди, побажали усім присутнім зустріти різдвяні свята у гарному і піднесеному настрої в мирі та любові.  
21 Грудня, 2018 р., 17:33
Учні 3 класу Новоставського НВК разом із вчителем      Бацак І. С. підготували надзвичайно зворушливе свято для своїх близьких «Усе починається з родини». Маленькі школярі подякували своїм батькам, дідусям та бабусям за їхню безмежну  любов, турботу та надзвичайну відданість. Усіх присутніх дуже розчулили дитячі слова і ще раз переконали у тому, що сім’я – це найголовніше у житті кожного.     
20 Грудня, 2018 р., 22:46
13.12.18р. у Жовтанецькому опорному ЗЗСО учні 9-х класів спільно з класними керівниками Петрусь Б.І. та Поворозник Л.Б. провели справжні Андріївські вечорниці з піснями, танцями, жартами та ворожіннями на долю. З давніх-давен славилася Україна таким звичаєм, як вечорниці на Андрія. Школярі спробували повернути до життя цей прекрасний витвір народної фантазії, призабутий сьогодні.
20 Грудня, 2018 р., 18:28
19 грудня 2018 року   у  Горпинському НВК «ЗНЗ І-ІІ ст..-ДНЗ» відбулося свято Святого Миколая. Під час святкового дійства учні розповідали вірші, співали пісні,танцювали. А  за гарну поведінку та сумлінну працю протягом року отримали від Миколая гарненькі подарунки.
20 Грудня, 2018 р., 18:16
Саме під такою назвою в Колоденецькій ЗОШ І-ІІст.19 грудня відбулося свято-зустрічі із Миколаєм.Так приємно поринути у світ чарівної казки де все неможливе стає можливим. Зал переповнений море вражень та емоцій,гарний настрій від казкового дійства отримали учні, батьки, учителі, ну і звичайно подарунки від Святого Миколая....
20 Грудня, 2018 р., 17:44
День святого Андрія Первозванного – одне з найколоритніших свят зимового циклу. Згідно з українськими традиціями в ніч на Андрія в кожному селі відбувалися вечорниці. Учні 8-9 класів Новоставського НВК під керівництвом вчителя української мови та літератури Даровської Т. В. занурилися в атмосферу Андріївських вечорниць. Веселі жарти, пісні, танці, смачні пампушки та вареники, святкова калита були атрибутами шкільного свята. Дівчата та хлопці намагалися передбачити свою долю у ворожіннях та гаданнях. Свято нагадало усім присутнім наші традиції та звичаї, які ми повинні шанувати та пам’ятати.
18 Грудня, 2018 р., 22:33
 З метою формування у дітей правової свідомості в Новоставському НВК проходив Тиждень  права.  Він розпочався  Всеукраїнським уроком «Права людини», присвяченим  70-річчю проголошення Загальної декларації прав людини. У рамках правового тижня класні керівники провели виховні години на тему: «Права, свободи та обов’язки людини та громадянина». Діти  намалювали стіннівки та малюнки на правову тематику. Було організовано перегляд  відеоролику «Великі права маленької людини».

Вхід для адміністратора