Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Вчителі біології, хімії та географії Жовтанецької ТГ взяли участь у семінарі "Використання природних ресурсів, об'єктів інфраструктури та природотерапії Яворівського НПП"

Дата: 01.04.2024 10:11
Кількість переглядів: 19

Вчителі біології, хімії та географії Жовтанецької ТГ взяли участь у семінарі "Використання природних ресурсів, об'єктів інфраструктури та природотерапії Яворівського НПП в екологічному, патріотичному вихованні та оздоровленні учнівської молоді", який відбувся на базі екопросвітницького центру Яворівського національного природного парку.

Екоосвітяни поділилися досвідом проведення екологічних заходів, зокрема:

Христина Гащук, провідний фахівець з екологічної освіти Яворівського НПП, представила різноманітні форми та напрямки екоосвітньої роботи, зробивши акцент на значенні освіти для охорони природи;

Оксана Годованець, молодший науковий співробітник Яворівського НПП, розповіла про застосування та ефективність природотерапії в оздоровчих цілях учнівської молоді.

Під час екскурсії, яку провів Віталій Гавгун, педагоги оглянули історико-краєзнавчі та військові експонати музейних кімнат Яворівського НПП.

Позитивний вплив арт-терапії освітяни відчули під час майстер-класу з розмальовування яворівської іграшки, який провела майстриня Марія Маруняк.

Дякуємо за цінний досвід щодо створення освітнього середовища, яке сприятиме формуванню екосвідомості у дітей.

Новоставська гімназія

Жовтанецький ліцей

Горпинська гімназія Жовтанецької сільської ради

Колоденецька гімназія Жовтанецької сільської ради

Ременівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. Жовтанецької сільської ради

Великоколоднівський НВК

Жовтанецька гімназія

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора