Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

20 Лютого, 2024 р., 09:25
17 лютого 2024 року відбувся ІІІ обласний (етап) олімпіади з трудового навчання. Щиро вітаємо учня 10 класу Жовтанецького ліцею Санницького Михайла з перемогою.  Пишаємось таким талановитим учнем.  Бажаємо цілеспрямованості, невичерпної енергії, досягнення нових життєвих висот та подальших успіхів!  Дякуємо Вихопень Юлії Михайлівні за високу результативність та гідне представлення нашої громади, батькам за підтримку в цей нелегкий час.     
09 Лютого, 2024 р., 15:33
8 лютого 2024р. у дошкільному підрозділі Великоколоднівського НВК відбулося методичне об'єднання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Жовтанецької ТГ. Свистун О.П. у різновіковій групі провела комплексне заняття з ознайомлення з природним довкіллям та малювання «Подорож краплинки». А також Мих Н.С. провела методичний квест «Стежками оздоровчих технологій». На згадку про зустріч вихователі виготовили обереги.
19 Січня, 2024 р., 16:09
12 січня відбулося засідання спільноти вчителів, які викладають предмет «Захист України» в закладах освіти громади. Учасники зустрічі поділилися своїм досвідом викладання. Практичне заняття з тактичної підготовки та домедичної допомоги провів бойовий медик, ветеран АТО Степан Заліско.
15 Січня, 2024 р., 16:38
"Голос війни-2.Літературний фронт''- книга присвячена нашим воїнам, які виборюють незалежність і територіальну цілісність України. «Ці історії писалися рік і це досить непроста робота. Це історії-сповіді. І не завжди військові хотіли, щоб я про них розповідала. Для мене, як письменниці, це був цінний досвід», - зазначила Феодосія Колесник.
10 Січня, 2024 р., 16:15
В Жовтанецькому ліцеї відбувся практичний тренінг з питань впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі та організації освітнього процесу в початковій школі в реаліях сьогодення.у якому взяли участь учителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти громади.

Вхід для адміністратора