Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

18 Жовтня, 2017 р., 15:37
Уже втретє майже 5 десятків педагогів із області вирушили на Луганщину в межах освітнього проекту «Схід і Захід разом». Обмінятись досвідом, поділитись своїми навиками та перейняти щось від освітян прифронтових територій – така мета заходу, що організував департамент освіти та науки Львівської ОДА. Серед числа вчителів і освітяни із шкіл нашої ОТГ, а саме директор Колоденецької ЗОШ I-II ст. Токар Галина Богданівна та вчитель початкових класів Матвійко Наталія.
17 Жовтня, 2017 р., 15:01
Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров'я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у нашій школі проведення тижня фізичної культури і спорту. Організувала і провела усі заходи вчитель фізичної культури Кушка Г.Р. Програма тижня фізкультури і спорту включала в себе: 1. Олімпійський урок у 5 класі на тему «Ми малі олімпійці». 2. Кожен ранок у школі розпочинався з спільної ранкової зарядки. 3. Змагання з футболу та гандболу. 4. Конкурс малюнків «Мій улюблений вид спорту». 5. Конкурсна програма «Не хвались, ідучи в бій, а хвались, ідучи з бою». Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.
17 Жовтня, 2017 р., 14:08
14 жовтня є особливим днем для українців, він поєднав у собі три значущих підстави вважати його святковим: релігійну, державну, ідеологічну.  З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління 17 жовтня у школі була проведена лінійка, приурочена святу Покрови та Дню українського козацтва, яку  підготували учні 8-го класу під керівництвом класного керівника Юркевич М.Є.
17 Жовтня, 2017 р., 13:57
З нагоди вшанування 75-річчя створення і боротьби УПА керівником історико-краєзнавчого гуртка Небораць Н.В. спільно з керівником Народного Дому Мельник М.Я. було проведено спільне дійство «УПА – творець і захисник державності». Захід відбувся біля символічної могили Січовим стрільцям , а також пам'ятника воїнам УПА. Під час даного заходу прозвучали вірші у виконанні учнів 9-10 класу, а також пісні у виконанні сільського хору. У селі Велике Колодно була криївка воїнів УПА. 16 листопада 1997р. у селі відбулося вшанування пам'яті полеглих героїв. У межах обійстя, де була криївка було відкрито гранітний пам'ятний знак, на якому викарбовано імена полеглих. Біля гранітного пам'ятника учні історико-краєзнавчого гуртка відтворили події 30 січня 1952 року.
17 Жовтня, 2017 р., 09:58
Під час одноденної подорожі учні 5-х класів Жовтанецької ЗОШ I-III ст. відвідали найбільший зоопарк Львівської області та єдиний дельфінарій на території Західної України. Ця поїздка дала можливість відчути подих природи та насолодитись її різноманітним тваринним світом сповна. Яскраве шоу чорноморських дельфінів і морських котиків подарувало незабутні захоплюючі враження та позитивний заряд емоцій
11 Жовтня, 2017 р., 15:50
9 жовтня 2017 року у школі відбувся традиційний конкурс "Квітковий вернісаж". За висновкам журі учні 5 класу здобули перемогу в номінації "Найкреативніший задум", шестикласники- в номінації "Справжні декоратори". Учнів 8 класу вітаємо з перемогою в номінації "Найрозкішніший стіл з осінніми барвами", а дев'ятикласників - у номінації "Просто, але захопливо"
11 Жовтня, 2017 р., 11:44
  Кошти з інфраструктурної субвенції Жовтанецька об’єднана територіальна громада витратить на освіту. Як розповів голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач, за ці кошти утеплять Жовтанецьку опорну школу і зроблять для неї нове перекриття. Причому, оскільки інфраструктурна субвенція становить 4.3 млн грн, то на ці роботи громада витратить 700 тис. власних коштів. Згодом завдяки утепленню школи громада зможе економити на опаленні.
10 Жовтня, 2017 р., 16:18
 До учнів початкових класів Жовтанецької ЗОШ І-ІІІ ст. днями завітав Львівський ляльковий театр «Долина казок». Діти мали змогу подивитися виставу про безпеку життя та здоров’я, а також отримали величезне задоволення, взявши участь у Шоу мильних бульбашок.  

Вхід для адміністратора