Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

18 Січня, 2018 р., 12:50
17.01.2018 р. відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи ЗЗСО Жовтанецької сільської ради за участю начальника відділу освіти І. І. Вус. Ірина Іванівна розповіла про основні аспекти здійснення методичної роботи з педагогічними кадрами, наголосивши на її переорієнтації на індивідуальні форми роботи поряд з масовими, на надання конкретної методичної допомоги кожному вчителеві залежно від його професійних запитів і проблем. Питання результативності курсової підготовки педагогічних працівників в 2017 р. та організацію підвищення кваліфікації педагогів в 2018 р., онлайн-курси для вчителів, підсумки ІІ етапу предметних олімпіад та конкурсів представила учасникам наради методист Молодовець Г. М.  Спеціаліст відділу освіти, Романів М. М., проаналізувала  питання оформлення звітної документації.
17 Січня, 2018 р., 12:26
18 грудня 2017 року у Великоколоднівському НВК відбулося театралізоване дійство «Святий Миколаю, до нас у гості завітай». Свято підготували вихователі Свистун О.П., Макарчук О.В., Звір Н.Я та музичний керівник Гнатів О.Г.
18 Грудня, 2017 р., 13:16
До Дня захисту прав людини у школі відбувалися заходи в рамках Всеукраїнського тижня права (04-08.12.2017 р.) – зустрічі, бесіди, виховні години, щоб повідомити учням якнайбільше корисної інформації. На початку тижня відбулася загальношкільна лінійка –перегляд презентації «Правила і закони у твоєму житті». Практичний психолог Семків О.В. організувала зустріч за круглим столом «Права та обов’язки має кожен».  Учні 1 -4 класів переглянули мультфільми «Права дітей». Під час перегляду учні мали змогу визначити проти яких казкових героїв порушо права. Також молодші школярі малювали малюнки «Я і мої права».  Учні 1-3 класів відвідали казкову подорож «Країна права та мрій, яку підготували учні 4 класу разом з вчителем Макар М.В. З учнями 9-10 класів педагог-організатор Мих Н.С. провела правовий квест Я знаю свої права». Учні 5-11 класів створювали проекти «Моя Україна – правова держава». У шкільній бібліотеці бібліотекар Баган Г.П. організувала виставку-огляд літератури «Правові знання підліткам». Класні керівники провели всеукраїнський урок «Права дитини». Інформація, яка точно знадобиться у житті, варта уваги, розуміння, пояснення і часу, щоб знайти відповіді на усі запитання. Тиждень права – одна із нагод це зробити!
06 Листопада, 2017 р., 15:14
На осінніх канікулах учні 1-А, 4-А та 4-Б класів Жовтанецької ЗОШ І-ІІІ ст. разом з класними керівниками Гавронською О.В., Кулиною О.М. та Заліско О.Б. здійснили навчально-пізнавальну екскурсію до Собору Св.Юра, а також відпочили і отримала величезне задоволення, відвідавши Львівський цирк «Слон і великі люди».
02 Листопада, 2017 р., 12:13
Учителів українознавства, гуманітарних та природничих дисциплін, початкових класів навчальних закладів різних типів і форм власності запрошують до участі у Міжнародному конкурсі «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу». Конкурс спрямований на використання потенціалу українознавства як засобу формування свідомого і мотивованого патріотизму, вироблення соціальних та культурних компетентностей, що передбачають вміння зберігати та захищати національну ідентичність через визначення ціннісних пріоритетів, повагу до своєї історії, традицій, мовні та культурні практики.
31 Жовтня, 2017 р., 15:17
У неділю, 29 жовтня, учні 2-их класів Жовтанецької ЗОШ I-III під керівництвом класних керівників Кравець М.В. та Вихопень О.Я. їздили на екскурсіюв м.Львів, де побували на Високому Замку та переглянули музичну казку «Попелюшка» в оперному театрі ім. Соломії Крушельницької . Незабутні враження залишилися від побаченого: гра акторів, красиві костюми, атмосфера театру.

Вхід для адміністратора