Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

06 Жовтня, 2017 р., 13:09
В рамках відзначення 125-річчя Дня народження Йосипа Сліпого у Жовтанецькій ЗОШ I-III ст. вчитель ОХЕ Вихопень Г.Б. підготувала і провела виховну годину для учнів початкових класів, які ознайомилися з життєвим шляхом Патріарха та переглянули мультфільм «Йосип Сліпий».
30 Вересня, 2017 р., 13:44
29 вересня 2017 року відбулася виставка-огляд "Квітковий вернісаж-2017" в Колоденецькій ЗОШ І-ІІст.  Одним із наулюбленіших заходів колоденецьких школярів є щорічна виставка-огляд" Квітковий вернісаж".Цьогоріч вона проходила у трьох номінаціях: аранжування,флористика,дари природи.Учні 1-9 класів взяли активну участь і представили цікаві композиції. Запрошуємо переглянути фотозвіт ...
29 Вересня, 2017 р., 16:00
Традиційно першої неділі жовтня освітяни відзначають своє професійне свято.  Світлі коридори, переповнені гамірною дітворою – це їхній стиль життя, життя педагога.  Вчитель завжди буде прикладом для наслідування! Освітяни зі своєю мудрістю, цілеспрямованістю та любов’ю до дітей знаходяться на найвищому щаблі людяності.
29 Вересня, 2017 р., 12:08
День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом.  29 вересня учні Великоколоднівського НВК підготували для своїх вчителів святково-поетичну композицію «Серце віддаємо вчителеві». Школярі підготували чудові концертні номери й привітання.З професійним святом вчителів привітав директор НВК Баган Р.О. Цей день приніс море позитивних емоцій і подарував багато хвилин радості.
28 Вересня, 2017 р., 17:04
Дівчата із вчителями господарювали на польовій кухні, зварили ароматну рибну юшку , смачненьку картопельку спекли, соковиті шашлики пожарили, звичайно в цій справі не обійшлося і без допомоги хлопців)
28 Вересня, 2017 р., 12:15
28 вересня у Великоколоднівському НВК відбулася лінійка пам'яті, приурочена 76 річниці Бабиного Яру. Вчитель історії Небораць Н.В. разом з учнями історико-краєзнавчого гуртка ознайомили усіх присутніх з історичними подіями, які відбулися у вересні 1941 року в урочищі Бабин Яр. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих жертв. Учні переглянули відеоролик «Бабин Яр забуттю не підлягає».
25 Вересня, 2017 р., 12:21
У Великоколоднівському НВК пройшов конкурс на кращий учнівський куточок. Класні керівники разом з учнями проявили свою фантазію. Найбільш цікавим і креативним  виявився куточок 8 класу (кл. кер. Гнатів О.Г.)  На другому місці — 5 клас (кл.кер. Козубська В.М.), 6 клас (кл. кер. Мавдрик У.О.), 10 клас (кл. кер. Онук І.О.), а третє місце отримали 7 клас (кл.кер. Івах Л.Л.) та 9 клас (кл. кер. Небораць Н.В.).
21 Вересня, 2017 р., 14:06
Миру в Украіні -бути!!! Миру хочуть усі люди І дорослі і малі Прагнуть миру на Землі!!!
21 Вересня, 2017 р., 12:30
21 вересня відзначають Міжнародний День Миру. Цього дня у Великоколоднівському НВК відбулася загальношкільна лінійка «Ми за мир». Усіх присутніх ознайомили з історією виникнення Дня Миру, хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих людей, які воювали за мир, хто віддав своє життя в ім’я світлого мирного майбутнього. Учні взяли участь в акції «Задля спільної мети – миру в Україні!». Діти і вчителі написали побажання для України і прикріпили їх на карту. Тим самим намагались донести своє бажання миру в Україні та на всій планеті. Як перегук з «Дзвоном Миру» о 14:00 у школі пролунав «Шкільний дзвоник миру».
11 Вересня, 2017 р., 12:37
З метою повторення правил безпечної поведінки на залізничному транспорті класні керівники провели інформаційні уроки «Правила безпеки громадян на залізничному транспорті». Педагог-організатор разом з членами учнівського самоврядування організували і провели загальношкільну лінійку «Залізнична колія - зона підвищеної небезпеки». Учні школи отримали друковані буклети «Безпечна поведінка учнів на залізниці. Дії та наслідки».

Вхід для адміністратора