Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

03 Жовтня, 2022 р., 16:09
    З метою поліпшення якості освіти та формування ефективних освітніх й управлінських процесів у закладах загальної середньої освіти командою Державної служби якості спільно з проєктом "Супровід урядових реформ в Україні" (SURGe) розроблено курс "Управління якістю освіти в школі", який розміщений на платформі Prometeus за посиланням  https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+QMS101+2021_T2/about 
29 Вересня, 2022 р., 17:44
ЦИФРА ДНЯ: 100 ПРЕТЕНДЕНТІВ ІЗ ЛЬВІВЩИНИ СКОРИСТАЮТЬСЯ ДЕРЖАВНОЮ ПІДТРИМКОЮ В РАМКАХ ПРОГРАМИ «єРобота»
27 Вересня, 2022 р., 16:44
Заклади загальної середньої освіти Жовтанецької сільської ради долучились до конкурсу- виставки «Квітковий вернісаж» на тему «Моя квіткова Україна». Журі відібрало найкращі роботи для участі у обласному етапі. Відділом освіти проведено виставку найкращих робіт у холі Жовтанецької сільської ради.
21 Вересня, 2022 р., 14:17
 Асоціація місцевих рад "Ради  Львівщини" у співпраці з ГО "Українська освітня платформа", що є партнером UNICEF в Україні, дарують закладам освіти Жовтанецької громади спортивні подарункові набори. Тепер вчителі фізичної культури Великоколоднівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ», Горпинської, Новоставської, Колоденецької та Жовтанецької гімназії, зможуть ще краще проводити дозвілля та рухову активність для дітей. Дякуємо за благодійну допомогу та підтримку, яка допоможе виховати сильне та здорове покоління!
20 Вересня, 2022 р., 16:00
«Спільно до навчання» – ініціатива, яку започатковує Міністерство освіти і науки у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Першою леді України для підтримки освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році.

Вхід для адміністратора