Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

09 Листопада, 2018 р., 17:57
  День Захисника України та День Українського козацтва у Горпинському НВК «ЗНЗ І-ІІ ст.ДНЗ» підготувала та провела педагог-організатор Лащукевич Н.М.
09 Листопада, 2018 р., 17:51
  8 листопада 2018р учні 5-11 класів Великоколоднівського НВК переглянули фільм «ЛЕГІОН-ХРОНІКА УГА 1918-1919 рр» з нагоди відзначення 100-річчя ЗУНР.
07 Листопада, 2018 р., 20:08
  6.11.18р у Великоколоднівському НВК Амбасадор проекту UReport від Дитячого фонду Unicef - Дарина, провела лекцію-презентацію про молодіжну активність; участь молоді в розбудові громади, держави; про актуальність волонтерства. Слухачами були учні 8-11 класів. Активісти долучилися до опитувань від UReport, а Ворона Христина у розіграші виграла подарунок - світшот.
06 Листопада, 2018 р., 21:14
   Творчо, завзято, результативно працюють вчителі початкових класів Кам'янка-Бузької та Жовтанецької ОТГ на курсах підвищення кваліфікації. Навчання проводить тренер Пиртик Марія Іванівна.
05 Листопада, 2018 р., 18:39
  Вілеас Фогг об'їхав земну кулю за 80 днів, а ми змогли  побачили представників фауни з усіх континентів планети менш ніж за годину. Рекорд встановлено у Зоологічному музеї ЛНУ ім. І. Франка. #дружні5класи Жовтанецького опорного ЗЗСО дякують за допомогу директору Ігорю Шидловському та науковому співробітнику Володимиру Гренюху.                                        
05 Листопада, 2018 р., 18:05
   Жовтанецький НВК  долучився до благодійного флешмобу "Військового не забувай, про милосердя пам'ятай", який був організований відділом культури сім'ї молоді та спорту, молодіжним центром IDEA та настоятелем храму Преображення Господнього села Вирова, Андрієм Вересом. Дякуємо усім вчителям та батькам за розуміння, милосердя та смачні страви, а нашим воїнам хочемо побажати витримки, мужності і СМАЧНОГО. Думаємо, що страви, приготовлені нами, допоможуть їм відчути домашній затишок і тепло рідної оселі.
04 Листопада, 2018 р., 16:28
    Група учнів 1-4класів Колоденецької ЗОШІ-ІІст.здійснили під керівництвом класних керівників мандрівку у зоологічний музей ЛНУ ім.І.Франка.Цікаву й пізнавальну екскурсію про тварин провів для учнів колишній випускник,а сьгодні старший науковий працівник Гренюх В.П., а осінню прогулянку й спостереження за природою здійснили в Шевченківькому гаю...
31 Жовтня, 2018 р., 18:38
  24 жовтня 2018 року у Новоставському НВК  було проведено   відпрацювання евакуації учнів та працівників  у разі виникнення надзвичайної  ситуації на складах військової частини А4623 Збройних сил України с. Новий Став. Діти покинули приміщення школи спокійно та організовано. Школа вклалася у нормативний час, відведений для евакуації. Усі учні по класах разом із вчителями, обслуговуючий персонал вишикувалися на подвір’ї школи,  прозвітували  про  результати евакуації та попрямували  до  шкільних автобусів для імітації вивозу із зони ураження. Представники Кам’янка-Бузького РВ ГУ ДСНС провели бесіди з протипожежної безпеки, показали пізнавальні відеоролики та відпрацювали алгоритм дій при виникненні  надзвичайної ситуації.
29 Жовтня, 2018 р., 19:56
     Відбувся І етап конкурсу "Секрети знайомих предметів" з фізики в межах проекту "KavysЯ" . Серед десяти команд, що представляли свої експериментально-дослідницькі роботи команда Жовтанецького опорного ЗЗСО  зайняла друге місце, команди ЗОШ І-ІІ с. Колоденці та Новоставського НВК "ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ" - третє місце. Журі дякує учасникам команд Жовтанецької ОТГ за їх старанність, дотепність і вміння у представленні своєї роботи.
29 Жовтня, 2018 р., 19:40
  29 жовтня у ЗОШ І-ІІст.с.Колоденці відбулася педрада -круглий стіл з питань: 1) адаптація п'ятикласників до навчання у середніх класах,презентація учнівського колективу класним керівником; 2) створення освітнього середовища для першокласників НУШ; 3) про підготовку учнів до ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад ; 4)тренінг"Педколектив- єдина команда". Висловлюємо щиру вдячність працівникам Жовтанецької сільської ради: психологу Ширій У.І.,соцпрацівниці Вовк М.В. за корисну співпрацю й проведення тренінгу.

Вхід для адміністратора