Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

04 Грудня, 2018 р., 19:32
Учні Новоставського НВК долучилися до святкування 27-ої річниці Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України. Школярі на виховних годинах прослідкували шлях України до незалежності та наголосили на важливості Всеукраїнського референдуму як найвищої форми волевиявлення народу. Для дітей також була організована книжково-журнальна  виставка на тему: «Україна на шляху до незалежності».
04 Грудня, 2018 р., 19:25
Напередодні Міжнародного дня порозуміння з ВІЛ-інфікованими учні 10-11 класів Жовтанецького опорного ЗЗСО стали учасниками тренінгу "ВІЛ: шляхи передачі та способи захисту". Вправи "Сліпий і поводир", "Біла мітка", "Воскова паличка" допомогли зрозуміти, що недостатньо володіти інформацією, потрібно вміти використати її у житті. Будьмо відповідальні!
04 Грудня, 2018 р., 19:15
3 грудня - Міжнародний день інвалідності. Педагог-організатор і психолог спільно з Учнівським Парламентом організували флешмоб у підтримку людей з інвалідністю. Діти мовою жестів зобразили гасло дня «Ми є - ми рівні». Практичним психологом Семків О.В. було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: "Байдужість - найстрашніший ворог людини", де висвітлювалась важливість уваги до людей з особливими потребами. На основі практичних вправ та історій відомих людей, діти змогли зрозуміти відчуття, емоції та потреби особливих людей. Також заняття супроводжувалось цікавими відеоматеріалами та їх аналізом. Наприкінці заняття на кольорових сердечка діти поділилися, якими вчинками вони можуть зробити людей з особливими потребами щасливими. Учні мали змогу переглянути документальний фільм Тофіка Шахвердієва « Про любов» (Івах Н.Б.). Цвір М.М. влаштувала виставку літератури «Добро починається з тебе».
04 Грудня, 2018 р., 19:13
3 грудня 2018 року у Жовтанецькому НВК було проведено низку заходів в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, та Міжнародного Дня людей з обмеженими фізичними можливостями. Учні переглядали фільми "Життя на виворіт. Життя зі СНІДом", "Люди з обмеженими можливостями, які досягли неймовірного", виготовляли стіннівки та долоньки доброти, а також записали відеозвернення для всіх людей, яких торкнулась ця біда.
04 Грудня, 2018 р., 19:05
3 грудня 2018 року до Жовтанецького НВК  на розширене засідання шкільної ради з словами подяки завітав настоятель храму Преображення Господнього села Вирова Андрій Верес і вручив грамоту за участь у флешмобі "Військового не забувай, про милосердя пам'ятай" .
03 Грудня, 2018 р., 18:05
03 грудня у ЗОШ І-ІІст.с.Колоденці один із уроків у шкільному розкладі  був присвячений людям з обмеженими можливостями, мета якого - нагадати людству про його обов'язок виявляти турботу і милосерддя до найбільш незахищеної частини суспільства - людей з інвалідністю. Саме такій тематиці були присвячені уроки: у 2 класі "Добро лікує душу" Дікарєва І.Б.; у 4 кл. "Дивись на них, як на рівних" Чубінська І.Б; у 5кл. "Подай руку допомоги"Мазуркевич М.М.; у 9 кл. "Ваші ровесники, мріють, люблять, сподіваються" ВоловецьО.Л.
03 Грудня, 2018 р., 17:59
28 листопада учні 8 класу Великоколоднівського НВК разом з вчителем християнської етики Звір Н.Я. взяли участь у виїзному засіданні ММО учителів ОХЕ на тему «Музейна педагогіка у сучасній школі». Діти відвідали Національний музей ім. Андрея Шептицького, музей патріарха Йосипа Сліпого, бібліотеку УКУ, а також ознайомилися  із життям студентів УКУ.
28 Листопада, 2018 р., 17:51
Година пам’яті у Горпинському НВК «Жнива скорботи» Присвячена  пам’яті жертв Голодомору  1932-1933р. Підготувала та провела педагог-організатор Лашукевич Н.М.
25 Листопада, 2018 р., 19:46
23 листопада у Львівському ЦРМС відбувся семінар "Інноваційні методи освіти". Експерти презентували учасникам STEAM-лабораторію, як основу підвищення якості викладання природничо-математичних дисциплін. 3D-принтер, мініробот, технологія голограм, набір електроніки, програмований електронний модуль - сучасні технології, які були представлені освітянам. Завершилася зустріч майстер-класом "Технологічні інструменти реалізації".
25 Листопада, 2018 р., 19:12
У Новоставському НВК проходили заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодомору. Ця трагічна сторінка історії українського народу не могла нікого залишити байдужим. На грудях кожного учня розцвіла жовто-блакитна незабудка як символ пам’яті. Своє бачення трагедії Голодомору діти відобразили у малюнках. Учні мали змогу познайомитися з книжковою виставкою «Скорботні жнива України» у шкільній бібліотеці. Надовго запам’ятається школярам  захід-реквієм «Людської пам’яті мости».

Вхід для адміністратора