Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Досліджую й пізнаю своє рідне село Колоденці

Дата: 30.05.2018 22:48
Кількість переглядів: 152

      Цікаві навчально-дослідницькі екскурсії для школярів проводять педагоги  Колоденецької ЗОШ І-ІІ ст. 30 травня учні 1-5 класів  мали пішохідну екскурсію на Пасіку до оздоровчого « Будинку-вулика» ,який збудував  підприємець Володимир Бацик. Діти були вражені велетенським вуликом та мали змогу  в ньому перепочити. Ось ,що розповів пан Володимир: 

  «Це спеціальний будиночок пристосований для лікування і сну в якому розміщуються вулики-кушетки з інгаляційними вікнами на яких містяться пацієнти. Після нетривалого сну до людини приходить така бадьорість, настільки підвищується працездатність, що вона здатна працювати весь день без втоми. Принципова умова - кушетка має бути жорстка! Вона дає правильне положення хребту для оздоровлюючого ефекту. А хребет - це вісь здоров'я та найголовніша ідея кабінету оздоровлення біоенергетикою бджіл» Учні з уважно і з цікавістю слухали про бджілкотерапію, а також дізналися про  значення та застосування рамок у бджільництві.  

  29 травня –відвідали найстарішого у селі »велетня-дуба», після проведених замірів учні дослідили, що дубові майже 400 років. А попереду ще цікаві екскурсії….



« повернутися

Вхід для адміністратора