Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 14.11.2024 12:09
Кількість переглядів: 30

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки (Сік фруктовий в асортименті, сік томатний)

Ідентифікатор закупівліUA-2024-11-11-006655-a

Відкриті торги з особливостями

Обсяги закупівлі:

  • Сік фруктовий в асортименті (ДК 021:2015: 15321000-4 Фруктові соки) – 1 200 л.
  • Сік томатний (ДК 021:2015: 15322100-2 Томатний сік) – 100 л.

Строк поставки товару до 31.12.2024 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі:  44 560,00 грн. з ПДВ.

Місця поставки:

  • Великоколоднівський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» с. Велике Колодно, вул. Є. Козака, 2А
  • Жовтанецький ліцей, с. Жовтанці, вул. Незалежності, 1
  • Жовтанецька гімназія, с. Жовтанці, вул. Загаївська, 143
  • Новоставська гімназія, с. Новий Став, вул. Грабовського, 30
  • Ременівський опорний ЗЗСО, с. Ременів, вул. Незалежності, 30.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі –  Сік фруктовий в асортименті, сік томатний на підставі  «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель  “Prozorro” щодо аналогічних закупівель.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Особливі умови:

1. Дотримання строків придатності продуктів харчування.

2. Умови поставки – виключно в асортименті та обсязі, зазначеному у заявці Замовника.

3. Товар повинен постачатися транспортом постачальника за рахунок постачальника.

4. Розвантаження товару здійснює Постачальник власними силами за власний рахунок.

5.  Переможець процедури закупівлі, повинен відпрацювати та узгодити, з керівником закладу освіти, маршрути та графіки постачання продуктів.

 

Сік фруктовий в асортименті - сік фруктовий в асортименті. Масова частка соку має становити 100%, від об'єму. Без додавання цукру. Прямого віджиму, або відновлений з концентрату. Без консервантів, ароматизаторів і барвників, та без ГМО. Натуральні соки промислового випуску, без консервантів, на основі натуральних плодів, з добре вираженим, притаманним даному виду соку кольором і смаком, без сторонніх присмаків та запахів. Сторонні домішки не допускаються. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.

Сік томатний - томатний сік з м’якоттю стерилізований, прямого віджиму, натуральний, без цукру, без ароматизаторів, без підсилювачів смаку, без консервантів, без барвників. Не з томатної пасти. Склад: 100% натуральний томатний сік, сіль харчова. Рідина з м’якоттю. Смак та запах натуральні, гарно виражені. Колір однорідний по всій масі від світло-червоного до червоного, допускається коричневий відтінок. Сторонні присмаки та запахи не дозволено. Без консервантів, ароматизаторів і барвників, та без ГМО. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.

Особливі умови:

Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ, ТУ тощо.

Підтверджується документами при кожній поставці товару копії декларації виробника / посвідчення про якість харчових продуктів на запропонований учасником товар.

Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність.

Учасник повинен дотримуватись умов температурного режиму для продуктів харчування, які цього потребують при їх зберіганні та перевезенні.

Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

Доставка, навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника. Завіз продукції повинен здійснюватися при наявності накладної.

Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, страхування та таке інше.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе Постачальник. ПОСТАВКА НЕ ЯКІСНОГО ТОВАРУ МОЖЕ БУТИ ПРИЧИНОЮ РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРУ раніше встановленого строку!


« повернутися

Вхід для адміністратора