Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Відбулася робоча нарада з керівниками закладів освіти Жовтанецької ТГ

Дата: 22.02.2024 16:56
Кількість переглядів: 170

22 лютого 2024 року на базі Жовтанецького ліцею відділом освіти Жовтанецької сільської ради було проведено нараду з керівниками закладів освіти громади. Традиційно нараду проводила начальник відділу освіти Ірина ВУС. Із запрошених гостей були присутні директор Кам'янка-Бузької РФ ЛОЦЗ Оксана ДОВГАНИК,  головний інспектор ВЗНС Львівського РУ ГУДСНС України у Львівській області Василь КОВАЛІВ, а також сертифікавоні педагогічні працівники: Олена Миколаївна Денисюк,  Любов Богданівна Поворозник.  

Обговорили такі питання: 

1. Безпечне освітнє середовище закладу освіти: виклики сьогодення. 

2. Впровадження Стратегій реформування системи шкільного харчування учнів. Підвищення кваліфікації кухарів ЗЗСО.

3. Сертифікація педагогічних працівників - пріорітет сучасного вчителя для вдосконалення власної майстерності.

4. Про організацію набору учнів до ЗЗСО у 2024 році.

5. Різне. 

Вітаємо, педагогів, які успішно пройшли процедуру сертифікації в рамках базової загальної середньої освіти: - Поворозник Любов Богданівну, - Денисюк Олену Миколаївну; - Даровську Тетяну Володимирівну. Якісна освіта - наша спільна відповідальність. 

За постійну підтримку і благодійність подяками відзначили колективи закладів освіти Жовтанецької ТГ.  Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора