Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Відбувся практичний тренінг з питань впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі та організації освітнього процесу в початковій школі

Дата: 10.01.2024 16:15
Кількість переглядів: 24

В Жовтанецькому ліцеї відбувся практичний тренінг з питань впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі та організації освітнього процесу в початковій школі в реаліях сьогодення.у якому взяли участь учителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти громади.

Педагоги працювали з Березовською Галиною Петрівною, тренером НУШ, вчителем початкових класів, заступником директора з НВР Дублянського опорного ліцею ім. Героя України Анатолія Жаловаги.

Мета проведеного навчання – реалізація програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» у рамках підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO та підвищення методичної компетентності вчителів початкових класів на прикладах діяльнісної взаємодії учасників заходу.

Усі блоки, які передбачає програма навчання, а саме: «Педагогічні стратегії НУШ», «Діяльнісний підхід в освіті», «Характеристики діяльнісного підходу», «Освітні розриви і втрати», «Сутність та складові поняття „благополуччя” дитини», «Проєктне навчання», «Агентність дитини» були успішно опрацьовані.

Навіть під час кавоперерви вчителі продовжували спілкування, активно обговорювали освітні питання, ділилися досвідом та викликами.

Дружня, доброзичлива атмосфера навчання сприяла активній роботі. Кожен учасник поповнив власну педагогічну скарбничку цікавими ідеями та знахідками.

Джерело: Жовтанецький ліцей, Галина Молодовець



« повернутися

Вхід для адміністратора