Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 11.01.2024 17:34
Кількість переглядів: 46

 На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо ( ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина - Філе куряче охолоджене, ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина - м'ясо свинини нежирної заморожене (без кісток))

Ідентифікатор закупівліUA-2024-01-05-002094-a

 Відкриті торги з особливостями

Обсяги закупівлі:

  •  Філе куряче охолоджене – 3 500 кг.
  • М'ясо свинини нежирної заморожене (без кісток) – 470 кг.

Строк поставки товару до 31.12.2024 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі:  623 000,00 грн. з ПДВ.

Місця поставки:

  • Великоколоднівський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» с. Велике Колодно, вул. Є. Козака, 2А
  • Жовтанецький ліцей, с. Жовтанці, вул. Незалежності, 1
  • Жовтанецька гімназія, с. Жовтанці, вул. Загаївська, 143
  • Новоставська гімназія, с. Новий Став, вул. Грабовського, 30
  • Ременівський опорний ЗЗСО, с. Ременів, вул. Незалежності, 30.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – Філе куряче охолоджене, м'ясо свинини нежирної заморожене (без кісток) на підставі  «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель  “Prozorro” щодо аналогічних закупівель.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Філе куряче охолоджене - товар має відповідати наступним характеристикам: Філе куряче охолоджене - вищого ґатунку, охолоджене. Філе грудинки курячої без шкіри і поверхневої плівки, не ушкоджене, чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові. Форма філе овальна. Колір від блідо-рожевого до рожевого, запах властивий свіжому м’ясу, без стороннього запаху, м’язова тканина щільна, пружна. М’ясо повинно відповідати вимогам ДСТУ, ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Упаковка повинна містити етикетку із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМО. Продукт вітчизняного виробництва. Без деформацій, потемніння та позеленіння структури тканини, без сторонніх запахів. Поверхня чиста без липкості.

М'ясо свинини нежирної заморожене (без кісток) - м'ясо вищої категорії (без кісток). Якість м'яса визначається відповідно до вимог нормативних документів на кожний конкретний вид продукції. Товар повинен відповідати показникам якості, які встановлюються законодавством України та згідно вимог відповідного ДСТУ або ТУ. Поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. Заморожене м'ясо та м'ясні продукти транспортують в охолоджувальних або ізотермічних засобах транспорту, що забезпечують якість продукції відповідно до правил і норм перевезення швидкопсувних вантажів, що діють на даному виді транспорту. Товар повинен постачатись відповідно до заявок (графік поставок та дні завозу продуктів харчування можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби Замовника) у тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.

Поставка товару здійснюється щоденно дрібними партіями за попередньо одержаною заявкою Замовника, протягом 2024 року за адресою замовника. Доставка товару виконується за рахунок Учасника.

Поставка продукції виконується протягом 1 (одного) календарного дня з моменту одержання Учасником заявки Замовника. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Постачальника.

Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, або інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини» нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації/

Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований Учасником таким чином, щоб виключати псування або нищення його на період поставки, мати термін придатності на момент поставки не менше 80% від терміну, визначеного виробником для даного виду товару та за умови його збереження відповідно до встановлених норм і правил зберігання.

Маркування товару має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

Умови відмови Замовника від отримання продукції: м’ясна продукція не відповідає показникам безпечності та якості, має значні забруднення, закривавлена, із наявними залишками м’язів, жиру, слизу, присутній сторонній запах.

Продукція харчової промисловості повинна постачатися у спеціальному транспорті згідно з вимогами санітарних правил і нормативів.

Якісні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим нормативним актам (встановленим державним стандартам, зареєстрованим технічним умовам України тощо), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля (надається окремим файлом!!!)


« повернутися

Вхід для адміністратора