Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Форум позашкілля Львівщини 2023

Дата: 16.10.2023 11:37
Кількість переглядів: 25

У Львові відбувся Форум позашкілля💫

«Розвиток позашкілля – шлях до Перемоги».

Організатором даного Форуму був Департамент освіти і науки Львівської ОДА. На форумі представили п’ять різноманітних локацій. Серед яких: досягнення з робототехніки, ракетомоделювання, кораблемоделювання, «Всесвіт мінералів», «Кольорова хімія», «Веселе кодування» та ін.

🤩Учні Жовтанецького ліцею стали учасниками фестивалю "Поринь у світ науки". Вони мали змогу випробувати себе в ролі вченого-біохіміка, фахівця з робототехніки та криміналіста. Дізнались як розпадається світло та якою кольоровою, цікавою може бути хімія. Навчилися встановлювати намет, скуштували смачного чаю з карпатських трав та дали чимало правильних відповідей на запитання під час екскурсії в зоологічному музеї.

🤩На інших локаціях Форуму: «Виховуємо майбутніх воїнів і патріотів з туристсько-спортивним напрямом» та «Екопростір – відкритий для вас» побували учні Великоколоднівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ». Діти мали змогу випробувати свої сили на надувному скеледромі та дізнатись про цікавий тваринний і рослинний світ. На завершення отримати подаруночки та поласували смаколиками.

💙💛Дякуємо Департаменту освіти і науки Львівської ОДА за організацію форуму.

🙏Дякуємо ЗСУ за можливість нашим дітям навчатись та пізнавати. 🇺🇦

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора