Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 06.10.2023 15:33
Кількість переглядів: 41

 На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

 

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015: 15540000-5: Сирні продукти (сир кисломолочний та сир твердий)

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-29-004705-a

Відкриті торги з особливостями

Обсяги закупівлі:

  •  Сир кисломолочний жирністю не менше 9% - 180 кг.
  • Сир твердий жирністю не менше 50% - 200 кг.

Строк поставки товару до 31.12.2023 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі:  59 500,00 грн. з ПДВ.

Місця поставки:

  • Великоколоднівський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» с.Велике Колодно, вул. Є. Козака, 2А
  • Жовтанецький ліцей с. Жовтанці, вул. Незалежності, 1
  • Жовтанецька гімназія, с. Жовтанці, вул. Загаївська, 143
  • Новоставська гімназія, с. Новий Став, вул. Грабовського, 30
  • Ременівський опорний ЗЗСО, с. Ременів, вул. Незалежності, 30.

 

 Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – сир кисломолочний та сир твердий  на підставі  «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель  “Prozorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 року №620/563.

Технічні вимоги до сирних продуктів:

Сир кисломолочний повинен бути виготовлений з молочних продуктів без барвників та ароматизаторів, без ГМО, жирність не менше 9%, смак і запах – чисті, без стороннього присмаку. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Термін придатності не більше 7 днів. Сир повинен фасуватись відповідно до потреби замовника.

Сир твердий не менше 50% жирності, без барвників та ароматизаторів, без ГМО.

Поверхня товару чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям. Запах і смак сиру: в міру виражений сирний, від злегка кислуватого до слабогострого, без сторонніх смаків і запахів.

Товар повинен постачатись відповідно до заявок не рідше 2 рази на тиждень у тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм. Відповідно технічним та якісним характеристикам предмета закупівлі. Учасник повинен застосовувати заходи із захисту довкілля.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами (видатковими накладними, документами, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення про якість та/або декларація виробника, яку видають Учаснику оператори ринку, що здійснюють виробництво продукції)).

Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

Учасники процедури закупівлі повинні надати документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником у Додатку №2:

- Довідка про детальний опис товару, що пропонуються та джерело походження товару;

- Копія декларації виробника / якісного посвідчення на товар або інший документу, що засвідчує якість товару.

- Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції копію експлуатаційного дозволу виробника на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Учасники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, повинні надати у складі тендерної пропозиції підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку.

- Гарантійний лист від учасника про проведення лабораторних досліджень продукції у акредитованих лабораторіях щодо якості харчових продуктів.

- Гарантійний лист на продаж (реалізацію) товару, у необхідній кількості, якості та у потрібні терміни, який наданий на торги.

У разі відсутності будь яких документів, просимо надати пояснення в довільній формі про відсутність одного з документів


« повернутися

Вхід для адміністратора