Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Об’їзд закладів освіти громади перед початком 2023/2024 навчального року

Дата: 21.08.2023 14:21
Кількість переглядів: 64

  У період з 16 по 18 серпня 2023 року комісія щодо перевірки готовності закладів освіти Жовтанецької ТГ до початку 2023/2024 навчального року здійснила об’їзд всіх шкіл, дитячих садочків громади.

  В огляді взяли участь начальник відділу освіти Ірина ВУС, спеціаліст І категорії відділу освіти Марія РОМАНІВ,  голова ОТОППОіНУ Кам’янка-Бузької, Добротвірської, Новоявричівської, Жовтанецької ТГ Віра КРАЄВСЬКА, представник Жовківського відділу Львівського районного відділу ДУ «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Гафійка ЛАСОХА, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Львівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Ольга БЛАВАЦЬКА, інспектор ВЗНС Львівського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Наталія МИСЬКО, інспектор сектору ювенальної превенцїї ВНП №1 ЛРУП № 1 ГУНП у Львівській області Тетяна РІЗНИК.

  Під час об’їзду були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів, споруди цивільного захисту. Також, перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо – зимового опалювального періоду.

  Учасники об’їзду відмітили належний рівень підготовки закладів до нового навчального року, в усіх закладах керівники в тісній співпраці працівників та батьківської спільноти провели поточні ремонтні роботи, здійснені заходи з енергозбереження, дотримано санітарно-гігієнічні вимоги, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей. В деяких закладах ще продовжуються роботи по підготовці, адже до 1 вересня ще є час.

  Велика подяка керівникам закладів освіти, педагогічним колективам, батькам, які не залишились осторонь та допомогли у підготовці закладів освіти до нового навчального року.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора