Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

«ТАРАСОВИМИ СТЕЖКАМИ»: ДІТЕЙ ЗАПРОШУЮТЬ НА КОНКУРС МАЛЮНКІВ

Дата: 21.03.2023 10:56
Кількість переглядів: 131

   Львівське обласне об’єднання Всеукраїнського  товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка оголошує щорічний дитячо-юнацький мистецький конкурс «Тарасовими стежками». 

До участі запрошують учнів середніх та художніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, студентів ВНЗ І-IV рівнів акредитації до 19-ти років у двох вікових групах: І група – до 10 років, ІІ група – від 10-15 років; ІІІ група - 16-19 років.  Учні та студенти мистецьких навчальних закладів конкуруватимуть в окремій категорії.

Номінації конкурсу: 

до 10 травня 2023 року оригінали робіт та їх електронний варіант подаються за адресою: 79053, м.Львів, вул.В.Великого, 34 Центр української книги "Просвіта", e-mail: lvivprosvita@gmail.com 

 22 травня 2023 року - виставка - олгяд та нагородженя лауреатів конкурсу. Кращі роботи будуть надруковані в каталозі виставки. Всі роботи будуть розміщені на сторінці фейсбук Львівська Просвіта.

Зазначимо, що на конкурс допускаються до трьох робіт одного автора у кожній номінації. Розмір роботи формат А-3. Техніка - довільна. Роботи оформлені в паспарту. Підписані в правому нижньому кутку: назва роботи, прізвище, ім'я та вік автора, назва навчального закладу. На звороті - домашня адреса, контактний телефон, е-mail. Переможців конкурсу обіцяють нагородити дипломами та цінними подарунками.

За довідками можна звертатись за тел.: 067-629-75-56.


« повернутися

Вхід для адміністратора