Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Пройдіть онлайн демоверсію блоку НМТ з української мови

Дата: 02.03.2023 17:44
Кількість переглядів: 72

Освіта.ua пропонує всім охочим пройти демоверсію предметного блоку з української мови національного мультипредметного тесту онлайн.

Цей тест є аналогічним тим тестам, які будуть застосовані під час конкурсного відбору абітурієнтів для вступу на спеціальності бакалавра (магістра медичного спрямування) у 2023 році.

Виконання демонстраційного варіанту завдань допоможе майбутнім абітурієнтам оцінити власний рівень підготовки з української мови.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що будуть запропоновані абітурієнтам під час проходження НМТ.

Після виконання тесту учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах.

Окрім демоверсії предметного блоку з української мови, який буде запропонований абітурієнтам для вступу, на сайті ЗНО-ОНЛАЙН ви зможете знайти тести ЗНО за всі минулі роки з предметів, які вас цікавлять.

Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми, передбачені програмою, з усіх предметів, які будуть представлені в обов’язкових предметних блоках НМТ та предметах на вибір.

Також такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.

Для отримання оперативної інформації про проведення НМТ та вступної кампанії приєднуйтесь до каналу Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.


« повернутися

Вхід для адміністратора