Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Команда учнів 8-го класу Жовтанецького опорного ЗЗСО здобула Диплом ІІ ступеня в обласному конкурсі «Запроси фізику до себе …»

Дата: 10.02.2023 15:05
Кількість переглядів: 249

У співпраці Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» та фізичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка 08.02.2023 р. відбувся очний ІІІ етап (основний) конкурсу «Запроси фізику до себе …» у межах проєкту «STEM / STEAM навчання на уроках фізики» для учнів 8-х класів закладів загальної середньої освіти. У конкурсі взяло участь 36 команд учнів 8-х класів закладів загальної середньої освіти Львівщини. З них 30 команд у ІІІ турі другого етапу та 13 команд в очному ІІІ етапі (основному).

Серед 13 команд Жовтанецьку територіальну громаду представляла команда учнів 8-го класу Жовтанецького опорного ЗЗСО:

  • ЯЦИШИН СОФІЯ
  • РОЗКВАС МАТВІЙ
  • РОЗКВАС ОЛЕКСІЙ

Учитель-координатор команди молодих науковців Герболка Галина Степанівна.

Учасники команди презентували свій проект "ФОНТАН ГЕРОНА" та взяли участь у квесті "СВІТ ФІЗИКИ", який проходив у 4 номінаціях. Своїми стараннями, працею та знаннями учні здобули Диплом ІІ ступеня.

Висловлюємо щиру подяку Герболці Галині Степанівні за нелегку педагогічну працю! Команді учнів бажаємо ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!

Жовтанецький опорний ЗЗСО

КЗ  ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти»

ДНУ "ІМЗО"

 



« повернутися

Вхід для адміністратора