Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Українських школярів та студентів запрошують для участі у EU Study Days (Єврошколи) – 2023

Дата: 31.01.2023 16:39
Кількість переглядів: 72

Image

Представництво ЄС в Україні оголошує набір українських школярів та студентів для участі у EU Study Days (Єврошколи) – 2023.

EU Study Days надають можливість старшокласникам, студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Подати заявку для участі можуть:

  • учні 9-11 класів середніх шкіл, ліцеїв, гімназій;
  • студенти магістратури або останнього курсу бакалаврату українських вишів денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання.

Учасники прослухають лекції від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України, та дізнаються більше про Європейський Союз.

Також Єврошкола допоможе знайти однодумців, з якими можна втілювати спільні ініціативи та разом створювати майбутнє України як європейської держави.

Формат Єврошкіл передбачає активні дискусії та живе спілкування, а учасники отримають знання про Євросоюз та взаємини між Україною та ЄС.

Програма навчання складається з десяти навчальних модулів, які включають відео-лекції та презентації від українських та європейських експертів, онлайн-вебінари за участю експертів та інтерактивні заняття: відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати тощо.

Студенти та аспіранти матимуть можливість втілити у життя власний проєкт, направлений на поширення інформації про цінності та політики ЄС.

Також 20 найактивніших та найуспішніших учасників із числа студентів та школярів візьмуть участь у літній чи зимовій офлайн-школі, які відбудуться на базі одного із закладів вищої освіти України.

Після навчання учасники отримають сертифікат про проходження курсу, який міститиме інформацію про тривалість навчання, кількість годин та перелік модулів, а для учасників-студентів – кількість кредитів ЄКТС.

Щоб стати учасником проєкту, необхідно заповнити заявку:

Потім у разі успішного проходження конкурсу за заявками учаснику необхідно пройти онлайн-тестування на платформі.

Приймання заявок на участь триватиме до 06 березня 2023 року.

Безпосередньо навчання проходитиме з 15 березня по 31 травня 2023 року.

Детальніше про набір для участі у EU Study Days за покликанням.

 Освіта, Львівщина, Департамент, портал


« повернутися

Вхід для адміністратора