Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.01.2023 17:10
Кількість переглядів: 82

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості (Рис, крупа гречана, кукурудзяна крупа, крупа пшенична, пшоно, булгур, кус-кус, крупа ячмінна, борошно)

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-18-007677-a

 Відкриті торги з особливостями

Обсяги закупівлі:

  •  Рис - 750 кг
  •  Крупа гречана - 1000 кг
  •  Кукурудзяна крупа - 100 кг
  •  Крупа пшенична - 400 кг
  •  Пшоно - 300 кг
  •  Булгур - 400 кг
  •  Кус-кус - 300 кг
  •  Крупа ячмінна - 50 кг
  •  Борошно - 500 кг

Строк поставки товару до 31.12.2023 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 226 000,00 грн. з ПДВ.

Місця поставки:

  • Великоколоднівський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» с. Велике Колодно, вул. Є. Козака, 2А
  • Жовтанецький опорний ЗЗСО с. Жовтанці, вул. Незалежності, 1
  • Жовтанецька гімназія, с. Жовтанці, вул. Загаївська, 143
  • Новоставська гімназія, с. Новий Став, вул. Грабовського, 30
  • Ременівський опорний ЗЗСО, с. Ременів, вул. Незалежності, 30.

 Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – Рис, крупа гречана, кукурудзяна крупа, крупа пшенична, пшоно, булгур, кус-кус, крупа ячмінна, борошно,  на підставі  «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель  “Prozorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Рис. Рис довгий або круглий. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису, фасування у прозору упаковку, вагою до 1 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Товар повинен відповідати ГОСТу. Термін придатності товару не менш 80% до дати завершення терміну придатності.

Крупа гречана. Крупа гречана фасована. На кожній упаковці повинна бути наступна інформація: назва продукту, назва виробника, вага нетто, склад продукту, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп.  Колір: жовто-коричневий різних відтінків. Смак і запах притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви, фасування у прозору упаковку, вагою до 1 кг. Наявність шкідників не допускається.

Кукурудзяна крупа. Зовнішній вигляд: розсипчаста, суха, чиста, однорідного розміру та кольору, без грудочок. Товар по якості та безпечності повинен відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ. Фасування -  фасування у прозору упаковку, вагою до 1 кг., без механічних ушкоджень.

Крупа пшенична. Крупа пшенична -  фасована, вагою до 1 кг. Має бути добре відшліфована на мілкі частинки; чиста, без домішок, без шкідників, без сторонніх запахів, без плісняви. Зовнішній вигляд повинен відповідати даному виду круп. Наявність шкідників не допускається.

Пшоно. Пшоно шліфоване повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості та плісняви, фасування у прозору упаковку, вагою до 1 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Термін придатності товару не менш 80% до дати завершення терміну придатності.

Булгур. Крупа повинна бути ціла, не дроблена, не зіпріла та без теплового пошкодження під час сушіння, мати нормальний запах, властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, та інших сторонніх запахів). Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Не заражений шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, ваго нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Фасування у прозору упаковку, вагою до 1 кг.

Кус-кус. Крупа дрібного помелу. Зовнішній вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду круп, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння. Колір: властивий здоровому зерну відповідного типу. Запах та смак нормальний, властивий здоровому зерну. Наявність шкідників не допускається. Без ГМО. Товар, який планується поставляти повинен бути виготовлений у відповідності до умов ТУ виробника.

Крупа ячмінна. Запах та смак - властивий крупам ячмінним, без сторонніх запахів. Не допускається запліснявілий і затхлий запахи. Не допускається наявність пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами продукції. Залишки термінів зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% загального терміну зберігання. Фасування - у прозору упаковку, вагою до 1 кг.

Борошно. Борошно пшеничне, фасоване. Колір білий, запах властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Наявність шкідників не допускається.

Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ, ГОСТ, ТУ тощо.

Підтверджується документами при кожній поставці товару копії декларації виробника / посвідчення про якість та копія протоколу лабораторних досліджень щодо якості харчових продуктів на запропонований учасником товар.

    Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність.

 Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

 Доставка, навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника. Завіз продукції повинен здійснюватись при наявності накладної.

   Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, страхування та таке інше.


« повернутися

Вхід для адміністратора