Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.01.2023 11:37
Кількість переглядів: 73

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Овочі, фрукти та горіхи грецькі лущені)

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-17-014216-a

 Відкриті торги з особливостями

Обсяги закупівлі:

  • Буряк столовий - 1900 кг
  • Цибуля ріпчаста біла - 1250 кг
  • Морква харчова - 2000 кг
  • Капуста білокачанна свіжа - 2550 кг
  • Часник - 70 кг
  • Помідор - 30 кг
  • Банани - 1300 кг
  • Яблука - 3850 кг
  • Лимони - 75 кг
  • Апельсини - 300 кг
  • Горіх грецький лущений - 40 кг

Строк поставки товару до 31.12.2023 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 315 000,00 грн. з ПДВ.

Місця поставки:

  • Великоколоднівський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» с. Велике Колодно, вул. Є. Козака, 2А
  • Жовтанецький опорний ЗЗСО с. Жовтанці, вул. Незалежності, 1
  • Жовтанецька гімназія, с. Жовтанці, вул. Загаївська, 143
  • Новоставська гімназія, с. Новий Став, вул. Грабовського, 30
  • Ременівський опорний ЗЗСО, с. Ременів, вул. Незалежності, 30.

 Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – Овочі, фрукти та горіхи грецькі лущені  на підставі  «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель  “Prozorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Буряк столовий, коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені  хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків. Без ГМО. Розміри коренеплодів:

  • за найбільшим поперечним діаметром: 5,0 см - 10,0 см,
  • за довжиною для видовжених форм: 10,0 см - 12,0 см

Цибуля ріпчаста свіжа. Цибулини доспілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, не пророслі, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою. Допускаються цибулини з тріщинами сухої луски, що відкривають соковиту луску на ширину не більше 2 мм. Не пошкоджені шкідниками. Без ГМО.

Морква свіжа. Плоди повинні бути непошкодженими, доброякісними без ознак загнивання, чистими (тобто без сторонніх речовин після миття, або без зайвого грунту, якщо вони не миті), без шкідників та їх пошкоджень, твердими, не тріснутими і без бокових корінців, не здерев'янілими, без ознак відростання листків, з нормальною вологістю поверхні та без стороннього запаху та присмаку. Ступінь розвитку коренеплодів та їх стан повинні бути такими, щоб вони могли витримувати перевезення і розвантаження. Яскраво оранжевого кольору. Без ГМО.

Капуста білокачанна свіжа. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків, видалені розеткові, загнилі, жовті, зів’ялі та забруднені листки (не придатні для використання). Без ГМО.

Часник. Головки здорові, без ознак гниття і псування, чисті, без пошкоджень, без видимих ознак проростання та надлишкової вологої поверхні. Без ГМО.

Помідори мають бути свіжими, рожевого і червоного ступеня зрілості, вирощені в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Плоди мають бути цілими, свіжими, чистими, здоровими, достатньої зрілості (неперезрілі і не зелені), типовими для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.

Банани повинні бути свіжі, цілі, чисті, з жовто-зеленкуватим забарвленням шкірки, та з незначними залишками зелені на кінцях. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, без пошкоджень шкідниками, не уражені хворобами, без плям. Не допускаються плоди зелені, підморожені та з ознаками цвілі, гнилі. Без ГМО Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Яблуко свіже, столове, порційне. Плоди за формою і забарвленням, властиві даному помологічного сорту, зрілі, без пошкоджень шкідниками і хворобами, з плодоніжкою або без неї, але без пошкоджень шкірки плоду. Перезрілі, гнилі, із механічними пошкодженнями плоди не допускаються. Без ГМО.

Лимони. Плоди лимонів повинні бути вищого ґатунку, свіжі, чисті, не в’ялі, без механічних пошкоджень, без зайвого запаху та присмаку. Не допускаються плоди зелені, підморожені та з ознаками цвілі, гнилі. Без ГМО. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Апельсини. Цитрусові мають бути: свіжі, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Типова для ботанічних сортів форма і забарвлення, смак. Без ГМО. Відповідність іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Вирощені в природніх умовах, без перевищення вмісту хімічних речовин.

Горіх грецький лущений. Горіхи грецькі вищого гатунку, лущені, не м’яті, цілими половинками, світлого кольору, без надмірної вологості, стиглі, без сторонніх запахів та присмаків. Не пошкоджені шкідниками та без комах-шкідників. В споживчій тарі.

Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ, ГОСТ, ТУ тощо. Підтверджується документами при кожній поставці товару копії декларації виробника / посвідчення про якість та копія протоколу лабораторних досліджень щодо якості харчових продуктів на запропонований учасником товар.

    Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність.

   Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин. Про зобов’язання замінити товар протягом восьми годин подається учасником гарантійний лист разом з усіма документами пропозиції. Доставка, навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника. Завіз продукції повинен здійснюватись при наявності накладної.

Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення харчових продуктів.

         Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, страхування та таке інше.


« повернутися

Вхід для адміністратора