Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.01.2023 11:06
Кількість переглядів: 69

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Риба хек тушка без голови, свіжоморожена)

Ідентифікатор закупівліUA-2023-01-17-009277-a

 Відкриті торги з особливостями

Обсяги закупівлі:

  •  Риба хек тушка без голови, свіжоморожена – 1 350 кг.

Строк поставки товару до 31.12.2023 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 202 500,00 грн. з ПДВ.

Місця поставки:

  • Великоколоднівський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» с. Велике Колодно, вул. Є. Козака, 2А
  • Жовтанецький опорний ЗЗСО с. Жовтанці, вул. Незалежності, 1
  • Жовтанецька гімназія, с. Жовтанці, вул. Загаївська, 143
  • Новоставська гімназія, с. Новий Став, вул. Грабовського, 30
  • Ременівський опорний ЗЗСО, с. Ременів, вул. Незалежності, 30.

 Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі –  Риба хек тушка без голови, свіжоморожена на підставі  «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель  “Prozorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 Риба свіжоморожена, патрана без голови (видаляють голову та всі внутрішні органи), поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без згустків чи слідів крові, без льодяної глазурі та снігу. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування, з маркуванням. Якість товару повинна відповідати діючим стандартам України.

Особливі умови:

Учасник гарантує якість товару відповідно до вимог ДСТУ або ТУ, тощо, якісними посвідченнями та іншими документами, за вимогами діючого законодавства. Документи, що підтверджують якість товару подаються Учасником при кожній поставці товаору, на кожну партію товару окремо.

Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами),  «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних  закладах» від 15.08.2006 року №620/563.

 Виконавець забезпечує суворе дотримання правил прийому сировини, відповідності (якості) та термінів придатності продуктів, а також дотримання санітарно-гігієнічних вимог. Строк придатності товарів на день поставки повинен становити не менш 80% від загального строку зберігання.

Фактична кількість та асортимент товарів в межах кожної партії повинні відповідати показникам, вказаним у документах, що підтверджують якість та безпечність товарів, та супроводжують партію.

Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення харчових продуктів. Завіз продукції повинен здійснюватися при наявності накладної.

  Виконавець повинен дотримуватись умов температурного режиму для продуктів харчування, які цього потребують при їх зберіганні та перевезенні.

Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, страхування та таке інше.


« повернутися

Вхід для адміністратора