Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 19.01.2023 13:01
Кількість переглядів: 51

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015: 15510000-6: Молоко та вершки (молоко коровяче питне пастеризоване)»

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-01-12-009127-a

Відкриті торги з особливостями

Обсяги закупівлі:

  • Молоко коров’яче питне пастеризоване – 4 000 л.

Строк поставки товару до 31.12.2023 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі:    122 000,00 грн. з ПДВ.

Місця поставки:

  • Великоколоднівський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» с. Велике Колодно, вул. Є. Козака, 2А
  • Жовтанецький опорний ЗЗСО с. Жовтанці, вул. Незалежності, 1
  • Жовтанецька гімназія, с. Жовтанці, вул. Загаївська, 143
  • Новоставська гімназія, с. Новий Став, вул. Грабовського, 30
  • Ременівський опорний ЗЗСО, с. Ременів, вул. Незалежності, 30.

 Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – Молоко коров‘яче питне пастеризоване на підставі  «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників,в електронному каталозі, в електронній системі закупівель  “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

  Молоко має бути пастеризоване, жирність молока не менше 2,5%. Споживча упаковка – пaпepoвi пaкeти з кoмбiновaного матеріалу типу «Пюр-Пак» або пакети із поліетиленової плівки, об’ємом від 0,5 л до 1л. Дефекти недопустимі.

Смак та запах-виражений молочний, без побічних присмаків та запахів, без гіркоти, чистий, без зайвої кислотності. Молоко має бути білого із легка жовтуватим кольором, однорідної нетягучої консистенції, без осаду, а також повністю відповідати ДСТУ 2661: 2010. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО).

 На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства  виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Молоко повинно бути натуральне. Строк придатності не більше 7 діб.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), Закону України «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних  закладах» від 15.08.2006 року №620/563.

 Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у пакуванні з відповідним маркуванням. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.

На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання.

Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, страхування та таке інше.


« повернутися

Вхід для адміністратора