Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

09 Лютого, 2024 р., 15:33
8 лютого 2024р. у дошкільному підрозділі Великоколоднівського НВК відбулося методичне об'єднання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Жовтанецької ТГ. Свистун О.П. у різновіковій групі провела комплексне заняття з ознайомлення з природним довкіллям та малювання «Подорож краплинки». А також Мих Н.С. провела методичний квест «Стежками оздоровчих технологій». На згадку про зустріч вихователі виготовили обереги.
19 Січня, 2024 р., 16:09
12 січня відбулося засідання спільноти вчителів, які викладають предмет «Захист України» в закладах освіти громади. Учасники зустрічі поділилися своїм досвідом викладання. Практичне заняття з тактичної підготовки та домедичної допомоги провів бойовий медик, ветеран АТО Степан Заліско.
15 Січня, 2024 р., 16:38
"Голос війни-2.Літературний фронт''- книга присвячена нашим воїнам, які виборюють незалежність і територіальну цілісність України. «Ці історії писалися рік і це досить непроста робота. Це історії-сповіді. І не завжди військові хотіли, щоб я про них розповідала. Для мене, як письменниці, це був цінний досвід», - зазначила Феодосія Колесник.
10 Січня, 2024 р., 16:15
В Жовтанецькому ліцеї відбувся практичний тренінг з питань впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі та організації освітнього процесу в початковій школі в реаліях сьогодення.у якому взяли участь учителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти громади.
03 Січня, 2024 р., 17:10
На базі Жовтанецького ліцею, учитель хімії та біології СЗШ № 67  м.Львова Андрій Янишин (тренер  ГС "Освіторія") познайомив учителів Жовтанецької ТГ з : 
03 Січня, 2024 р., 16:52
Учителів початкових класів, української мови і літератури, математики, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти, а також учителів навчальних предметів громадянської/історичної освітньої галузі та освітньої галузі «Суспільствознавство» запрошуємо пройти сертифікацію у 2024 році. Участь у сертифікації педагогічних працівників є виключно добровільною. Успішне проходження сертифікації дозволяє отримувати до 20% надбавки до заробітної плати та може бути зараховане як чергова (позачергова) атестація. Сертифікат є дійсним протягом 3- х років. Основний етап реєстрації для проходження сертифікації триватиме з 15 до 25 січня 2024 року. Радимо не відкладати реєстрацію на потім, оскільки Міністерство освіти і науки України встановило граничну кількість учителів, які можуть пройти сертифікацію у 2024 році, зокрема: у Волинській області – 58 вчителів початкових класів, 44 - математики, 44 - української мови і літератури, 23 - історичної, громадянської галузі; у Львівській області – 106 учителів початкових класів, 89 - математики, 85 - української мови і літератури, 41 – історичної, громадянської галузі; у Рівненській області – 63 вчителя початкових класів, 45 - математики, 47 - української мови і літератури, 24 – історичної, громадянської галузі. Увага! Якщо буде сформовано граничну кількість бланків реєстраційних карток-заяв згідно із квотою учасників сертифікації, установленою МОН, то реєстрація буде припинена достроково. Просимо вчителів, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями, прагнуть їх поширити, ознайомитися з необхідними документами та реєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти - http://testportal.gov.ua. Ми віримо, що в наших закладах освіти вчителів (агентів змін) стає усе більше. Поспішайте, колеги!

Вхід для адміністратора