Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Шановні педагоги, учні та батьки! Щиро вітаємо Вас з Днем знань і початком навчального року!

Дата: 01.09.2021 11:40
Кількість переглядів: 150

 

День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

   1 вересня – це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Цього дня ми не просто відзначаємо початок нового навчального року, але вшановуємо працю вчителя і учня, визнаємо важливість знання і науки.

Для школярів, які вперше переступають шкільний поріг, – це найбільш хвилюючий день. Нехай він стане яскравим спогадом і вдалим стартом до Країни Знань, запам’ятається трепетним хвилюванням, усмішками та радістю.

   Усім, хто в цей день прийде до закладів освіти здобувати знання, бажаю натхнення, нових звершень, здійснення сміливих задумів та яскравих відкриттів.

Шановні вчителі, саме завдяки вашій щоденній, наполегливій праці твориться майбутнє країни. Тільки від вас залежить, якою стане маленька людина в майбутньому. Легкого Вам навчального року, здоров’я, успіхів, терпіння і чудових результатів!

   Нехай цей навчальний рік для всіх нас буде мирним, успішним, щедрим на радісні події та гарні новини. Нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в краще майбутнє нашої України!

 

З повагою начальник відділу освіти
Жовтанецької сільської ради  Ірина  ВУС!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора