Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Дата: 07.04.2021 15:34
Кількість переглядів: 197

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт їдальні Жовтанецького опорного ЗЗСО Жовтанецької сільської ради Львівської області)

 

Ідентифікатор закупівліUA-2021-04-01-005682-c

 

Відкриті торги

 

Закупівля робіт капітального ремонту обумовлена необхідністю забезпечення належних умов харчування для дітей опорного закладу Жовтанецького ЗЗСО

 

Обсяги закупівлі:

  • Капітальний ремонт їдальні Жовтанецького опорного ЗЗСО Жовтанецької сільської ради Львівської області – роботи відповідно до договірної ціни.

Очікувана вартість предмета закупівлі:  2 774 004,00 грн. з ПДВ

 

Тендерний комітет Відділу освіти Жовтанецької сільської ради визначав очікувану вартість предмета закупівлі згідно з наявної проектно-кошторисної документації.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Виконання робіт проводиться відповідно до вимог ДСТУ Б Д.1.1:2013.

  Клас наслідків (відповідальності) – СС1.

  Роботи повинні бути виконанні з дотриманням технологічних процесів будівництва, відповідати вимогам будівельних норм, правилам  та стандартам встановленим для виконання такого виду робіт, матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання, повинні відповідати вимогам ДСТУ Д.1.1-2013, іншим нормативно-правовим актам і нормативним документам у галузі будівництва, проектній документації та умовам Договору, з метою  забезпечення надійності, міцності, стійкості і довговічності конструкцій, монтажу технологічного та інженерного обладнання/матеріалів, про що у складі тендерної пропозиції учасники надають гарантійний лист.

З метою контролю за відповідністю робіт та матеріальних ресурсів установленим вимогам, замовник (уповноважений представник) забезпечує здійснення технічного нагляду за будівництвом у порядку, встановленому законодавством.

З метою контролю за відповідністю будівельно-монтажних робіт проектній документації, замовник (уповноважений представник) забезпечує здійснення авторського нагляду протягом усього періоду будівництва, шляхом укладення договору з відповідальним розробником проектної документації (генеральним проектувальником).

Авторський нагляд під час будівництва об’єкту здійснюється в порядку, встановленому законодавством.

Передача виконаних робіт (об’єкта будівництва) підрядником і приймання їх замовником оформлюється актом про виконані роботи (№ КБ-2в “Акт приймання виконаних будівельних робіт”, № КБ-3 “Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати”) з обов’язковим попереднім оформленням виконавчої технічної документації, актів на закриття прихованих робіт, виконавчих схем, тощо.

Підрядник гарантує якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій, досягнення показників, визначених у проектній документації, та можливість експлуатації Об’єкта будівництва протягом гарантійного строку.

Гарантійний строк експлуатації об’єкта будівництва становить не менше 10 років від дня його прийняття замовником. Початком гарантійного строку вважається день, наступний після дня підписання Акту про приймання-передачі об’єкта будівництва. (Учасник має надати гарантійний лист у складі тендерної пропозиції).

Підрядник протягом трьох років після закінчення гарантійного строку експлуатації об’єкта відповідає за дефекти, що призвели до руйнування, аварій, обвалів на об’єкті, якщо замовник об’єктивно не міг виявити ці дефекти при прийманні об’єкта чи протягом періоду гарантійного строку експлуатації об’єкта.

Гарантійний строк продовжується на час, протягом якого об’єкт не міг експлуатуватися внаслідок недоліків, які виникли з вини підрядника.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора